Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doporučíte seriál?

Od: filmaz odpovědí: 15 změna:

Dobré ráno.

Jsem s přítelkyní maniak do seriálu a potýkáme se s problémem, že není na co koukat *zed*

Máme rádi špíše takové psycho seriály, typu: bates motel, american horror story.. Kde se všechno zamota a podobně.

Ale líbil se nám i seriál Bylo nebylo, Narcos, Narcos Mexiko.

Zkoušeli jsme i perníkového tátu, podle hodnocení to vypadalo skvěle, bohužel nás nebavil, me teda vůbec ne, asi proto, že jsem od toho čekal úplně něco jiného, 2 série totalni nudy a vzdali jsme to.

Taky byl výborný miniserial Most.

Díky za tipy.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

stáhněte si Pustinu lepší český seriál už jsem delší dobu neviděl

Pustina nemá chybu. Dokonalý.

Třeba seriály co dělá Strach taky nejsou vůbec špatný, tak akorát dlouhý, jen bych řekl, že tam je zbytečně moc mtrvých.

jezevec*

Pustina je fakt skvělá. Bavilo mě to tak moc, že jsem se dokonce do tý vesnice, kde to točili (Vrbice u Blšan) zajel podívat... Je to fakt Bohem zapomenutej kraj...

hodnocení

1x

Telenovely, horory a podobné věci mě nezajímají, ale zkuste třeba seriály Vzteklina, Pustina, nebo Princip slasti. Nebo třídílný film Ztracená brána.

juke
hodnocení

0x

Nedávno šel Příběh služebnice, ale to třeba chlapa bavit nebude.

Nebo Pod kupolí - začátek dobrý, ale konec mě moc zklamal.

nov
hodnocení

0x

Vybírejte.. edna.cz/...

hodnocení

0x

Samozřejmě NCIS :)

jezevec*
hodnocení

0x

Jestli máš rád seriály podle skutečný události, doporučuju Vraždy v Alcasser nebo Night stalker. Obojí dělal Netflix, obojí mě fakt hodně bavilo...

hodnocení

0x

Mně se líbily Holky za mřížemi - Orange Is the New/...

hodnocení

0x
Takže moje - Ozark,Shooter,FBI,Miliardy,Homeland,Big sky,Coyote,Seal team,FBI:most wanted,Strike back,Hannibal,Hunted,atd.Dejte si Csfd.cz a tam si můžete třídit seriály dle svých specifikací,třeba horory,akcní atd.

tampa*
hodnocení

0x
Co něco ze života Ženatý se závazky
14.02.21 23:17

hrůza

To už musíte klesnout hodně hluboko, aby se vám líbily tyhle komerční hovadiny.

nox®

A nebo se prostě jen rád podívá na nějaký obdobný seriál a nemá potřebu někoho urážet za to, že se mu líbí něco, co jinému ne.

tampa*
Pořád lepší ženatý se závazky než tady číst ty zblitky co tu někteří píšou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]