Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelíbí se mi ministr Blatný

Od: aja1946® odpovědí: 9 změna:

Už mu odešli všichni odborníci a on si klidně prý vystačí jen s úředníky. Nevím, jak může člověk, který dříve prohlásil, že covid jen chřipečka, rozhodovat o lidech. Většině seniorů se nelíbí jeho rozhodnutí očkovat Astrou Zenecou právě seniory, když to samotná výrobce nedoporučuje a už 4 státy na to reagovaly

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

A Vy si ho snad musíte brát?

id
hodnocení

2x

Nelíbí se mi ministr Blatný.

Mně také ne, není to žádný fešák. Jsou chlapi co stojí za hřích, on do této kategorie nespadá:)

hodnocení

Špatný vtip, ministry nehodnotím mpodle vzhledu, ale podle práce.

motak
Vždyť ma porad roušku,videl vůbec někdo jak vypadá?
Ale na druhou stranu, rouská vylepšila i klasue ml. :)

lidus*
hodnocení

0x

V Brně prý měli velkou radost, že je "Blatníček" ministr až v Praze. Ovšem v této době, být ministr asi nebude žádný med.

hodnocení

To sice pravda je, málokdo by o funkci stál, nicméně jeho chování se mi nelíbí, o čemž svědčí to,že ho všichni opouštějí.

motak
Je to jenom na chvilku, než tam zase prijde prymula.to vydržte Andrej to má uz manažersky vymyšlené.

tampa*
hodnocení

0x
Pan Blatný byl vybrán trestně stíhaným premiérem tak když to vezmu jablíčko nepadá daleko od stromu

ruzena*
hodnocení

0x
Nemám k němu také důvěru. Patrně odborník - pediatr na onkologii, ale na zvládnutí pandemie nevhodný zrovna tak, jako právník Adam Vojtěch. Oba o pandemiích nevěděli nic. A podle toho to vypadá.Roman Prymula je český vojenský lékař, vědecký pracovník a politik, který se věnuje zejména problematice imunizace a vakcín. Od září do října 2020 byl ministrem zdravotnictví České republiky a napsal zajímavou knihu : Biologický a chemický terorismus. Radil Vojtěchovi. Takže muž na svém místě a nepochybně by pandemii u nás zvládl, kdyby ho premiér nechal jednat a pořád se nepletl do toho, čemu nerozuměl. Ano, toho měl premiér nechat ve funkci. Nechal Hniličku ve funkci NSA, Faltýnka také, ale tady se rozhodl hodně špatně. Porážka premiéra u voleb bude mít jméno Blatný. Porážka premiéra o volbách bude mít jméno Blatný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]