Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek pro kluka k 18tinám

Od: xfhdd odpovědí: 9 změna:
18tiny jsou asi ty nejvyznamejsi narozky, ačkoliv on říká, že mu to tak dulezity nepřijde. Ale já už jsem na holickach. Nevim, co by se hodilo mu koupit, když vynecham, že nemůžu chodit po obchodech kvůli koroně. Mam ho děsně rada, proto mi na tom tolik záleží. Co myslite že je darek kterym se nic nezkazí? Nebo co by jste vy muzi v 18ti nejvic chteli po svoji holce?
Mě jedině napadl zážitek, ackoliv je karantena, mam dobre kontakty-na mensi horolezeckou stěnu. Nikdy na ni nebyl, a chtěl to jednou zkusit. Ale říkám si, jestli by to nebylo málo, když treba vi, že jsem tam vzala svoje kamosky...zkratka asi nic,, extra special". Nerikam že jde o nejvyssi cenu, to je blbost, ale jaky je darek bez penez,ktery by byl v teto chvili na místě? :D no, uz nerozkecavam. Diky za kazdy tip

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm
hodnocení

5x
V 18ti letech bych po přítelkyni chtěl pouze jedno.. aby měla sexy prádlo, které bych sundal.
Mimo erotiku asi cokoliv, kde budete spolu.
smode*

Přesně. A nejlíp aby ho tak překvapila. Všechny ostatní "dárky" budou v jeho věku oproti tomuto doslova a do písmene naprosto zbytečné nesmysly. Avšak spousta dívek není s to si takovou skutečnost uvědomit *smich*

xfhdd

Tak to není nic co by mě překvapilo. Jsme sexuálně aktivní, ale v 18 ještě bydlíme každý u svých rodičů a studujeme. Takže žádný ,,překvápkoˇˇ nepřichází v úvahu. Než abych se namotávala do stuhy, kterou když s humorem odváže, stejně si vychutná to, co zná, proto dávám radši přednost tý stěně :D

id
hodnocení

3x

Já jsem také pro vámi nahrhovaný zážitek. 100% dnešních mladých chlapců u sebe nenosí nůž. Je to vhodný dárek pro muže 50 +.

hodnocení

2x

S tou horolezeckou stěnou jste to dobře vymyslela, je to zážitek, který si bude pamatovat. Můžete přidat i nějaké dárky na jídlo.

host
hodnocení

1x

Každý muž nosí nůž - co takhle pěkný kvalitní pravý švýcarský kapsení nůž? Nemusí mít tisíc želízek, stačí ty základní. Například Victoninox Spartan nebo podobný.

Zážitek je prchavý okamžik, nůž může mít delší dobu, než ho někde na houbách ztratí, a přesto si ho bude pamatovat, nebo si bude dávat pozor, aby ho neztratil a bude se o něj pěkně starat a stále bude vědět, od koho ho má, kdo mu ho dal .

hodnocení

0x
Vykoupat navonět přez sebe velkou stuhu a at si tě sám pěkně rozbalí *smich*

jezevec*
hodnocení

0x

Sen osmnáctiletýho kluka? Zapomeň na fyzický dárky typu tričko, knížka nebo nůž. Já osobně bych v 18 letech na jeho místě toužil po tom, abych dorazil domů, na stole stála flaška Jägermeistera se dvěma panákama, přítelkyně mě čekala nahá jen převázaná mašlí, dali jsme si skleničku na zdraví a já s ní do toho dva dny v kuse bušil jak horník do hnědýho uhlí...*smich*

inspa*
hodnocení

0x

Pěkný večer ve dvou s dobrým jídlem a pitím zakončený muchlováním :) Co si přát v 18 více...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]