Nejste přihlášen/a.
Přesně. A nejlíp aby ho tak překvapila. Všechny ostatní "dárky" budou v jeho věku oproti tomuto doslova a do písmene naprosto zbytečné nesmysly. Avšak spousta dívek není s to si takovou skutečnost uvědomit
Tak to není nic co by mě překvapilo. Jsme sexuálně aktivní, ale v 18 ještě bydlíme každý u svých rodičů a studujeme. Takže žádný ,,překvápkoˇˇ nepřichází v úvahu. Než abych se namotávala do stuhy, kterou když s humorem odváže, stejně si vychutná to, co zná, proto dávám radši přednost tý stěně :D
S tou horolezeckou stěnou jste to dobře vymyslela, je to zážitek, který si bude pamatovat. Můžete přidat i nějaké dárky na jídlo.
Každý muž nosí nůž - co takhle pěkný kvalitní pravý švýcarský kapsení nůž? Nemusí mít tisíc želízek, stačí ty základní. Například Victoninox Spartan nebo podobný.
Zážitek je prchavý okamžik, nůž může mít delší dobu, než ho někde na houbách ztratí, a přesto si ho bude pamatovat, nebo si bude dávat pozor, aby ho neztratil a bude se o něj pěkně starat a stále bude vědět, od koho ho má, kdo mu ho dal .
Sen osmnáctiletýho kluka? Zapomeň na fyzický dárky typu tričko, knížka nebo nůž. Já osobně bych v 18 letech na jeho místě toužil po tom, abych dorazil domů, na stole stála flaška Jägermeistera se dvěma panákama, přítelkyně mě čekala nahá jen převázaná mašlí, dali jsme si skleničku na zdraví a já s ní do toho dva dny v kuse bušil jak horník do hnědýho uhlí...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.