Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hitler prý dal srovnat se zemí

Od: spynfo® odpovědí: 6 změna:
Hitler prý dal srovnat se zemí svou rodnou vesnici, aby se verejnost nedozvedela pravdy o jeho rodine.
Ktera to byla?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Rodná vesnice Braunau am Inn stále stojí. I s jeho rodným domem.

hodnocení

0x

Ležáky, Lidice.Vyberte si

Ležáky či Lidice jsou v Rakousku?

Ne, ale na hloupou otázku hloupá odpověď .odpověd lze za pár sekund lze vygůglit!

hodnocení

0x

To je tedy pěkný nesmysl. Kdyi jsme v Braunau byli, jeho rodný dům byl takový střední nájemný dům. Jednu dobu se psalo o tom, že by ho měli zbourat, ale jak to dopadlo, nevím.

hodnocení

dekuji. Oficialni informace jsem si samozrejme vyhledal. Ptam se na ty, ktere jsem slysel pouze jednou v zivote a bohuzel jsem zapomnel jmeno te vesnice. Tak tedy jinak: je vam zname jmeno nektere vesnice v Rakousku, kterou dal nekdo, kdokoliv, za valky srovnat se zemi?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]