Nejste přihlášen/a.
Proc to delaji? Vzdyt v tech drapech jsou nevkusne a nemotorne a nenapada me jakemu ucelu by to mohlo slouzit krome toho, ze si snad v tom pripadaji jako, ze jsou nebezpecne kocky/selmy. Jak vidim jak s temi nehty mackaji tlacitka na mobilu nebo pripravuji jidlo. Tak si rikam wtf? Chape to nekdo?
Tak určitě je daleko hezčí, mít upravené vlastní nehty. Ale to se málokteré ženě, a ani nemusí pracovat manuálně podaří, protože někdy se nehet ulomí, nebo zatrhne a musí se ustřihnout a to pak vypadá dost divně, když máte na ruce nehty krásně stejně dlouhé a jeden z nich je pryč a musíte čekat, než doroste. Samozřejmě, že nemluvím o těch šílených drápech, které jsou na první pohled falešné a ještě jsou někdy dokonce i nějak zahnuté. Já si myslím, že tento vynález byla hodně dobrá záležitost, kdy jsme si mohly jít nechat udělat jenom ten nehet, co se nám ulomil a bylo z určitých důvodů nutné, aby byly ruce upravené. Jenomže ono se to jako všechno, zase hodně zvrtlo a jelikož to už není tak finančně "nedostupné", tak si ty drápy může nechat udělat každý. Také mám kamarádku, která je profesorkou a ta má také takové ty dlouhé a špičaté drápy, které ani hezké nejsou. Ale jí se líbí a naučila se s nima klepat na počítači a telefonu jako datel zobákem z výšky a dokonce i vařit s "tím" umí. A nejlepší na tom je, že jí to ani nedělá tu ruku hezkou, protože je vidět, že její nehtové lůžko je na takovou délku nehtů příliš krátké a nedá si to vysvětlit.
Takže s tím nic nenaděláte. On je to docela zajímavý pohled na ty "holky", co mají mega dlouhé řasy, kvůli kterým mají načervenalé bělmo, vytetované obočí a pusu, dlouhé drápy v různých barvách na jedné ruce, umělá prsa, nastavené vlasy a velké zadky, tlustá břicha a křivé nohy. To je pak pohled pro "Bohy".
Toto je fakt správná odpověď! Připomíná mi to, jak manžel vždy říká - co dělá škaredá tlustá holka, místo toho, aby zhubla? V prvé řadě se nechá potetovat dosti velkými obrázky, pak si nechá narůst nebo rovnou prodloužit vlasy, nalepit řasy a udělat umělé nehty. Tváří se venku sebevědomě a večer doma brečí do polštáře. Plně s ním souhlasím.
Mít dlouhé a upravené nehty značí, že dotyčná osoba nepracuje manuálně, není socka, řadí se do vyšší společenské třídy. Zvýšení sebedůvěry a kreditu. Mám na to. Jak strávený čas v salónu, tak ani finance nejsou zanedbatelné.
A má na to sama, případně si ji partner hýčká.
Má služku v domácnosti, nebo alespoň myčku, pračku, sušičku atd.
Žena se cítí atraktivnější.
A ano, pro ženu žijící v rodinném domku se zahrádkou, která ráda zaboří ruce do hlíny, hned jak je to na jaře možné, je taková úprava nehtů nemyslitelná. Nemyslím, takovou tu práci, kdy se žena chodí na zahrádku kochat, a sem tam se ohne a vytrhne dva lístky plevele.
pravda no, casto tyhle nehty vidim u stripterek apod. vyssi spolecnosti. Takze je to jisty zpusob plytvani...mam na to rozhazovat ..vsichni se na me podivejte jak travim cas po salonech a utracim za to majlant. Takovou mam hodnotu.
pb+mell - Hm, budu se dívat prodavačkám a pokladním na ruce, jak na tom budou. Nějak mě dlouhé umělé nehty ještě netrkly do oka.
A ta kamarádka bude asi výjimka, ale věřím, že je paní šikovná. Taky brousím, odstraňuji staré nátěry, natírám židličky, stoly, křesílka a já bych jaksi nemohla. Dlouhé nehty by mi určitě vadily a hlavně jak bude práce na zahradě.
Jsem žena a nelíbí se mi to. Je to ale každého jeho rozhodnutí. Nikdy jsem dlouhé drápy neměla.
V dětství jsem si je okusovala. Pak jsem se toho zbavila, ale v dospívání jsem hrála na kytaru a to by s nehty taky nešlo.
Musí to překážet při všem. Třeba když okopávám a pleju na zahrádce. Rukavice nenosím, nejsou mi příjemné. Na druhou stranu, bych ty nehty mohla používat při kypření půdy místo toho kovového "drápku". Jaga.
Moc se mi to nelíbí, ale hlavně vím, že mít ty drápy, asi bych se z toho zbláznila. Hrabu se v keramické hlíně a od jara v hlíně na zahradě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.