Nejste přihlášen/a.
Ahoj, dobry den chtela bych se zeptat na dotaz ohledně rovnátek. Je mi 12,5 a mám hodně volného místa v horní řade zůbu a hlavně mezi předními. Když jsme chodili k jiné zubařce tak jsme na doporučení byli i na ortodoncii kde mi řekli že až mi vypadají mléčné zuby a budu mít všechny druhé že bych rovnátka měla mít. Jenže to je tak 4 roky zpět a nějak jsme to doma zamluvili a ještě k tomu máme jinou zubařku, která říká že rovnátka bych mohla mít ale jen pokud bych je chtěla že nejsou nutností. Vím že je to drahá věc ale mám našetříno na jedno patro takže by mi horní stačilo. Problém je v tom že v dolní řade zubů mezery nemám a mám tam celkově málo místa, teď se mi asi před týdnem tak 3 dny zase moudrák prořezával dole kde nemá skoro žadné místo a bolelo to strašně moc. A já se chci zeptat jestli si myslíte že by rovnátka v mém případě měli cenu že by udělali tomu moudráku místo a ještě by mi ty zuby srovnaly (mamka říkala že pokud bych rovnátka měla tak by mi jedno patro zaplatili). Omlouvám se za tak dlouhý dotaz a doufám že mi někdo poradí.Díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.