Já strašně miluju konspirační teorie.Moje nejlepší je tato - Hitler v klidu dožil v Brazílii a pak ho dali zmrazit.Nyní věda pokročila natolik,že z něj vytáhli DNA a vypěstovali celkem 20 chlapců a čekaji až vyrostou a nejlepší z nich se pak vrátí do Evropy a pomocí schovaného zlata zase udělá v Evropě pořádek.Je to možné,aby toto byla pravda?V Německu prý po něm volá čím dál víc lidí.
Moje nejoblíbenější je momentálně tahle: 15 km od domova nechytnu covid, nad 15 už ano. Nebo ještě tahle: v ČR vládne pandemie, pandemická čísla však neodpovídají epidemii.
Nejlepší jsou ty oficiální. Ty miluju. Ty kuvajtské dětičky vyházené z inkubátorů, Powell a jeho ZHN v Iráku, manipulace voleb v USA Ruskem, tři živí Usámové a jeden mrtvý, léčení novičokem. ..
Já nevím, ale většina lidí je nedokáže odlišit. Vždyť je to snad polovina kolujících mailů. A s covidem je toho ještě víc.
razman
Je to snadné,milá liska5.Evropská komise vydala spolu s organizací UNESCO soubor 10 infografik, které mají veřejnosti pomoci naučit se konspirační teorie rozpoznávat, ověřovat si zdroje a bojovat proti šíření dezinformací.Učit se,učit se,prej to už někdo,někdy pravil
Nejrozšířenější a nejoblíbenější konspirační teorie je, že všechno dobře dopadne. Protože nic dobře nedopadne, všichni chcípnem, všichni na nás jednou zapomenou a všechny krámy se rozpadnou v prach. Ale vědomí toho mi připomíná, že bych měl jít dělat něco, co má smysl. Takže nakonec asi dobrý, třeba opravdu všechno jednou dobře dopadne Počkat, cože?!
chlamak*
kicune:
"Ale vědomí toho mi připomíná, že bych měl jít dělat něco, co má smysl"
Hezký den. Konkrétní oblíbenou nemám. Osobně tyto záležitosti moc neřeším, ale časem mě k nim přivedli tvrdošíjní "odmítači konspiračních teorií". Tedy taková teorie která je všude dostupná a nikdo se o ni moc nezajímá je pro mě též nezajímavá. Naopak teorie jejíž zdroje jako texty, články a videa jsou neustále mazána a cenzurována, taková u které se najde co nejvíce odmítačů a popíračů propagujících nejlépe oficiální propagandu a taková která je zesměšňována a obecně co nejvíce dehonestována - ta se pro mě teprve stává zajímavou a když mám čas, rád si něco přečtu.
doplněno 31.01.21 15:27:
Teď si vzpomínám že jednu oblíbenou mám a to jsou události v NY před dvaceti lety. Nevěnoval jsem tomu pozornost až do doby kdy kolem roku 2008 uvedla ČT dokument s názvem "Konspirační teorie o jedenáctém září" který se sice jmenuje tak jak se jmenuje, ale ve skutečnosti to není nic jiného než hodina upevňující oficiální propagandu. ČT si jak vidno vůbec neuvědomila že si tím píchla do vlastního hnízda a docela dost lidí tím zavedla na "zcestí". Neuveřejnit tento nesmysl, zůstalo by daleko více lidí kteří dají přednost oficiální verzi.
vasi teorii uz zfilmovali csfd.cz/... ja snad radsi oblibenou teorii ani nemam :P
smode*
Vidíte - to je třeba velice zajímavé. To co jste uvedla sice neznám ale proč se i zcela extrémistické a na hlavu postavené teorie (které jsou o to více zajímavé) nezfilmují když komerční úspěch by byl zaručen i u posluchače prvního ročníku režie?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.