Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký je Váš mentální věk?

Od: keebleek® odpovědí: 14 změna:

Udělal jsem si takový test na You Tube.s názvem: TEST 10 otázek, které určí váš mentální věk. Je to z roku 2017. Dá si ho někdo? Je to blbina, nebo to snad může mít nějaký reálný základ? Mě to vyšlo až nezkutečně. Při věku 61, to mám na 16-21 let. Loni to bylo 21-29. Snad neskončím za rok s plínkama.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

:) co se týká testů na YT, počítejte raději se vším.

liska5
hodnocení

0x

Mně je přes 70 a vyšlo mi totéž. Beru to jako zábavu.

Nebo že by Poradte.cz přitahovala resp. sdružovala mentální adolescenty?

hodnocení

0x

Kůň je jednou hříbětem, člověk dvakrát dítětem...*smich*

liska5

...říká pes :-D

No vždyť...mám s tím velké zkušenosti...haf.

hodnocení

0x

Vyšlo mi to samé jako Vám, 16-21 :-D

To máte těžké, než mořské plody, nebo kebab, raději mekáč a veselé barvičky se mi také líbí vic než ponurá černá :-D

hodnocení

Vědci z NEW ENGLAND JOURNAL OF MEDICINE v něm publikovali, že lidé při 60+ jsou na svém emočním a mentálním vrcholu. Tak nějak nevím. Vím. U mě je to poněkud blbost.

hodnocení

0x

Můj věk bude brzy DEmentální*haha*

liska5

Pište si DIS - dementní infantilní senior*smich*

hodnocení

0x

Mám stejný výsledek. Udělala jsem si rozbor a zjistila jsem, že je to Colou, sladkostmi a nesnášenlivostí vážné hudby (miluji folk a country). A potom tím, že považuji internet a chytré telefony za užitečné. A dovolenou mám ráda v teple u vody. Takže jsem zastydlý puberťák. Hurá! (Mám 61 let a 4 měsíce.)

liska5

Já bych byla ještě mladší, ale pohnojila jsem si to láskou k červenému vínu*smich*.

29.01.21 23:04

:-D*smich*

hodnocení

0x

16 - 21 . Skutočný 63. Ak nezabudnem, dám si test o rok. To aby som vedel, na ktorej strane sínusoidy sa nachádzam. :D

hodnocení

0x

Vyšlo mi také 16-21, skutečný věk 70. :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]