Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci moooc být herečkou

Od: terkaxd odpovědí: 12 změna:
Dobrý den mooc bych chtěla být herečkou. Znamení zvěrokruhu mám rybu tak rodiče říkají že bych se na to nehodila. Ale proč? Já prostě vím že bych to zvládla a strašně by mě to bavilo. Ale nechci být herečkou v dospělosti ale už teď jako dítě (je mi 13) Ale prostě nevím jak s tím začít. Tak třeba jestli neznáte nějaký konkurz, casting... I když kdyby někde něco bylo tak ani třeba nevím jak to říct rodičům. Ale je to můj sen být herečka a taková jak byl třeba Harry Potter moc je obdivuju... Tak prosím poraďte Děkujuuuu

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

6x
taky jsem chtel, dokonce byl v ochotnickem divadle skoro 10 let a na prijimackach na konzervu, kde mi rekli, ze jsem pro ne uz stary (18), a ze mam jit na jamu nebo damu, tam jsem jel uz jen na den otevrenych dveri.. a uz vedel, ze to vlastne delat tolik nechci.. to vas prejde po puberte.
Ted kdyz uz jsem davno dospely, tak si vzdycky rikam, co bych tam proboha delal. Hrat v nekonecnych serialech, kvalita herectvi jako na ctene zkousce, nebo nekde v prdelovicich na oblastnim divadle za min penez nez uklizecka.
Ani bych si s tema lidma nemel co rict, vetsina chybela, kdyz se rozdaval mozek, horko tezko dokazu v hospode debatovat s jednodussimi lidmi, natoz strizlivy.
Nicmene ochotnicke divadlo bylo prdel, a je to kus meho detstvi a dospivani, zkus najit nejaky dramatak nebo v mistnim divadle mensim muzou byt herecke ochotnicke soubory a krouzky

hodnocení

2x

A co jsi pro to sama udělala? Jen snít nestačí a pokud ti okolí, nebo rodiče říkají, že se na to nehodíš, tak bych jim i věřila, znají tě nejlíp.

Chodíš aspoň do nějakého dramatického kroužku, aby sis vyzkoušela, co to vůbec obnáší? To, že si myslíš, že to zvládneš, fakt nic neznamená..

hodnocení

1x

talentcompany.cz/...

Tady se můžeš zaregistrovat a nebo obcházet castingy, což je asi složitější.

terkaxd
hodnocení

Děkuju ale to mě tam musí registrovat mamka a když bych ji to ukázala tak řekne "co? Ty chceš být herečka? Ale prosimtě. Být tebou sem zubařka." Něco takového...

Když se tam zaregistruješ, neznamená, že z Tebe bude herečka, tak přemluv maminku, vysvětli jí, že to chceš zkusit, může to brát jako Tvého momentálního koníčka. Časem uvidíš...Tohle je první krok, co můžeš udělat. A podívej se na herce ve znamení ryby.

clovicek*
hodnocení

1x

je třeba se trénovat v každodením životě

hodnocení

0x

Znamení zvěrokruhu na to nemá vliv.

Rodiče na to mají velký vliv. Dokud jsi nezletilá, tak když ti nepomůže náhoda, bez pomoci rodičů se neobejdeš.

"Já chci být herečkou už teď". Chtít můžeš. Ale není ti to nic platné. Musíš být trpělivá a cílevědomá. A i se třeba smířit s tím, že když to DOBŘE DOPADNE, budeš MOŽNÁ herečkou v dospělosti.

hodnocení

0x

Zadej si "castingové agentury", objeví se agentury, tam se dovíš,kde se koná nějaký casting, potom jedině se tam zúčastnit. Že by tě nějaký režisér potkal na ulici, vybral tě do nějakého filmu, tomu nevěř.

hodnocení

0x

V prvé řadě pro to musíš mít určité předpoklady. Dobře vypadat, nemít zbytečný ostych a pokud možno znát nějaký cizí jazyk. Pak se můžeš přihlásit na nějaké castingy do reklam apod. jen chtít nestačí. A dobré je se trochu odlišovat. Dlouhovlasých blondýnek jsou tisíce.

terkaxd
hodnocení

Jojo nejsem blondýnka mám hnědé vlasy po ramena (možná trošku delší)
28.01.21 12:03

No a?*zed*

keko
hodnocení

0x

Herectví je naprd. Když ti nedají roli, tak jsi bez příjmů. Ale jestli by si si chtěla jenom zahrát jako dítě, tak to by si zkusit mohla. Když projdeš castingem...Ale jde také ale o rodiče. A jak se zmiňujěš, tak ty tomu nejsou moc nakloněni. Kžadý jsme v dětství toužili po nějakém povolání.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]