Nejste přihlášen/a.
Z čeho usuzujete, že si jako kamarádky sednete? Přece jen o tom rozhodují podobné postoje, společné zájmy, blízký životní styl,..Kolik je Vám let? I když říkáte, že nejste lesba, jestli ji požádáte o společné setkání, ona to tak může předem vyhodnotit. Přes fcb je to divné. I kdyby zareagovala kladně, tak co dál? To spíš se s ní dávat často do řeči, když Vás obsluhuje.Pokaždé něco vtipného dodat, aby Vás časem nepovažovala za cizí a mohly jste se zdravit a něco občas prohodit.
...Jinak, jakmile pomine ta divná doba covidová, najděte si, kde funguje nějaký oddíl, kroužek, sbor, soubor, kurz jazykový, výtvarný, různé akce, besedy, soutěže, vernisáže...Prostě podle svého zájmu. S takovými lidmi si budete mít o čem povídat, když je baví podobná činnost.. Já jsem našla dost kamarádek v práci, v sousedství i na sportovních akcích. Ale ta pravá dlouhodobá přátelství mám jedno ze základky, jedno ze střední a jedno z vysoké..
Posílat žádost o přátelství cizímu člověku, který Vás ani nezná, je podle mě vlezlost.
Přátelé se na mě vždycky nabalili - ve škole, při studiích, v práci, při sportu apod. Nelze přece jen tak někomu poslat žádost o přátelství. Nevíte, jaká slečna je, co ji baví, jak se chová, co naopak nemá ráda. Může se stát, že budete obě povahově zcela rozdílné. A z toho přátelství nikdy nemůže vzniknout.
Přátelství vzniká ze společných zájmů, koníčků, ne proto, že se mi někdo vizuálně líbí a myslím si, že by to mohla být přítelkyně.
Myslím si, že tzy dnešní FB jsou pro přátelství hrob. Lidé se hodnotí, dávají si body jako koním na trhu v Netolicích, ale skutečné přátelství je někde úplně jinde.
Vykašlejte se na FB i na věštkyně, stejně z Vás jenom tahají peníze. Co má být, to bude i bez karet.
Možná je chyba ve Vás. Když jste už 3 roky bez přátel, musíte si zodpovědět některé otázky. Třeba: jak snadno přátelství navazujete, jakou máte povahu, zda jste vstřícná či odtažitá, co od přátelství čekáte apod. Chyba bude asi ve Vás. Za sebe bych se vykašlala na FB a hledala naživo. Nečekala bych, jaké přátele mi vyplivne FB. Je to jen neživá bedna a ty vzájemné sympatie a pochopení, to stejně najdete jenom při komunikaci naživo. Jaga.
Tak když se znáte od vidění, tak není problém zapříst hovor, jednu větu, další den dvě větičky a postupně přidávat, jestli si sednete a budete obě té druhé příjemné.
Jinak kamarádku hledejte tam, kde ta druhá hledá také kamarádku. Tedy na seznamce ze stejného města a pouze kamarádský vztah, sportovní, vycházky, domácí práce a podobné společné zájmy. Tam jste obě strany hledající. Dejte si sama inzerát.
Jinak si vzpomeňte na školní čas a podívejte po svém okolí, jestli nejsou někde Vaše spolužačky /pokud jste ve svém rodném městě/, to jsou pevnější přátelství.
Někoho uhánět na FC není dobré.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.