Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hororový film

Od: martina2* odpovědí: 7 změna:
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat na tip na nějaký hororový film. Miluji horory, takže ty známější jsem samozřejmě viděla..
Předem děkuji za tipy.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

covid1984
hodnocení

2x

Realita dnes překonává horor. Návrat fašismu (Slovensko), pouliční násilí (Holandsko), násilí vůči ženám a "nevěřícím" (západní Evropa celkově), koronakrize jako prostředek k likvidaci "přebytečné" populace (většina světa). Dalo by se pokračovat dál a dál.

k2

Bu, bu, bu! Pan je Svedek Coviduv?

hodnocení

1x

Tak já se právě dívám na seriál "Strange things", je to na "Netflixu" a fakt je hodně dobrý. A to nejsem zrovna žádný "fanda" tohoto žánru, ale tohle se jim fakt povedlo. Je to napínavé a zajímavé.

sh*
hodnocení

0x

Vlak do Pusanu stoprocentně *palec*

gordon
hodnocení

0x
Invaze zlodeju tel. Horizont udalostí. Věc - the thing

kicune*
hodnocení

0x

Předevčírem jsem omylem (chtěl jsem vidět jiný film) mrknul na Mařenka a Jeníček v lese hrůzy (2020) a celkem mě to překvapilo. Je to takový pohádkový low horror. Užil jsem si to :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]