Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co děláte ve volném čase?

Od: anna1 odpovědí: 21 změna:
Co děláte ve volném čase?Děkuji

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

5x

Tak se svěřte a začněte psát o sobě. Pak se možná někdo přidá.

pb®
hodnocení

3x
Co to je volý čas? Ráno jsem vstala a
odjela do práce, z práce pro mladšího do školky, domu, vyzvenout staršího a kola a jet ven, ať se starší syn na distnční výuce trochu hýbe. Za tmy domů, nakoupit, uvařit, v 20:00 jsme zasedli k učení, skončili v 21:30, vyluxovat spodní patro domu, umýt dítěti zablácené boty, vykoupat sebe a děti, kočkám kadibudky, vodu, kocourovi prášek, bere 2x denně na srdce. Zacvičit se starším trochu rehabilitace, namasírovat ho, dočistit oběma zuby. Teď si užívám chvíle, kdy po mně nikdo nic nechce a neslyším neustálé mami.

Jsi dobrá, to by jen tak někdo nedal.

27.01.21 18:02

*palec*

liska5
hodnocení

1x

Já mám pocit, že pořád jím, vařím a zase jím a mezitím to jdu vychodit...

Já taky a ještě myju nádobí pořád dokola.
pb®

Pravda, neustálé žraní. Člověk s tím stráví spoustu času a je z toho doma nejvíc bordelu. Škoda že ještě nikdo nevymyslel granule pro lidi, tak jako jsou pro zvířata. Bych si nasypala do misky a věděla, že je to zdravé a plné živin a daly by se tím kompenzovat i onemocnění, tak jako u zvířat. Byly by granule bezlepkové, bezsacharidové, podporující ketózu, jen by si člověk vybral jestli chce zhubnout, nabrat svaly, nic z toho, má cukrovku, dnu, špatná játra, ledviny, srdce, nasypal si do misky kolik odpovídá jeho váze a chroupal.

Ano vím, je nápoj Manna, ale já bych uvítala granule.

A co třeba amarouny?

hodnocení

1x

Jako důchodkyně mám volného času 24 hodin denně, dělám nejrůznější věci, které jsou však docela běžné. Myslíte, že by vás to mohlo zajímat? Já myslím, že ne.

flakac
hodnocení

1x
Koukan na psychopata bejra nebo na jiny videa na youtube.Obcas si zaparim na xbox a televizi skoro vubec nesleduju protoze tam dava neru-SHIT(pres zimu).V lete chodim k rece na zahradku opikat burtiky a do prirody na houby

72mona
hodnocení

1x

Když to tak čtu, nejdřív asi měl být založen dotaz, co to vlastně volný čas je.*smich*

Vzhledem k tomu, že pracuji s lidmi (a to mne hodně psychicky vyčerpává), nejraději trávím svůj volný čas o samotě. Ideál je vyrazit na x hodin ven do lesa (dokud tu ještě nějaký máme). Ale na to je potřeba toho času hodně a ne vždy se zadaří. Největším žroutem mého volného času jsou zvířata a většinu roku pak zahrada. Jenže to jsou činnosti, kde se stírá hranice mezi povinností a zábavou. Pak je tu ještě internet, televize, knížky, alkohol a sex... M.

liska5

*palec*Přesně tak...Když si volný čas vyplním povinnostmi kolem bydlení, domácího zvířectva a zahrady, tak je pro mne volný čas je až večer před spaním.

Ještě je otázka, jestli sex je pro vás manželská povinnost nebo relax a radost. :) Donekonečna se nedá manželovi říkat "mě bolí hlava", kdyby to bylo bráno jen jako manželská povinnost.

smode*
hodnocení

0x

Hezký den. To je právě teď a aktuálně se snažím o vývoj další burzovní strategie k obchodování. Nutno dodat že mi to dnes tedy zrovna moc nejde. Pátek byl daleko lepší. Patrně si dám pro dnešek pohov a zkouknu dokument o Jordanu Petersonovi na který se chystám už delší dobu.

jezevec*
hodnocení

0x

Je mi líto lidí, kteří mají čas se nudit...

Nebo je to závist? Ono totiž, když si to tak vezmeme. Člověku v zápřahu ten život uteče jako nic a je konec. Toho je mi spíš líto. Ale chápu, že lid se musí zabavit, aby neblbnul.

Byl jsem v zápřahu, dělal jsem vždycky to co mě bavilo. Po bouračce mám dost volného času a nějak to není ono ,protože většinu toho co jsem dělal mám zakázáno.

Pustil jsem se do studia historie

Být v zápřahu je fajn,lepší než sedět a dumat nad kravinama

hodnocení

0x

Dokud byly otevřené bazény, tak jsem chodíval 4-6x / týden před prací plavat, chodil také na vycházky :)
Jinak rád bastlím na poli IT, třeba teď nedávno jsem se naučil s RouterOS firmy MikroTik a snažím se i obecné rovině důkladně pochopit TCP/IP :)

hodnocení

0x

Zajímavá otázka. Nikdy předtím jsem si ji nepoložila, až teď a zjistila jsem, že vlastně žádný volný čas nemám. Volný čas chápu jako čas, kdy člověk nemá co dělat. A takový čas teda neznám. Nebo jste to myslela nějak jinak? *co*

Volny cas neni prece cas, kdy neni co delat. To by pak prece otazka "Co delate ve volnem case" postradala smysl. Volny cas je cas, kdy se neplni nevyhnutelne povinnosti libovolneho razu.

Proto me take prijdou usmevne prispevky vyse, ktere mluvi o tom, ze nudu neznaji. To je sice hezke, ze to napsali, ale tak otazka prece vubec nestoji.

To je možné, ale někteří lidé prostě žádný volný čas opravdu nemají. Pro mne je volný čas ten, kdy nemám co dělat a musela bych asi přemýšlet, jak ho vyplnit. A takovou situaci jsem neznala, ani když jsem měla zaměstnání, kdy by se dalo říci, skončila mi "směna", co teď? Prostě jsem automaticky přešla k jiné činnosti, aniž bych nad přemýšlela nad tím, že se jedná o nějaký volný čas. Takže já odpovědi druhých docela chápu, protože někteří opravdu žádný "volný čas" nemají. A kdybych tady teda měla vypisovat co pořád dělám, tak by to byl nekonečný příběh...

Možná, že se tazatel/ka chtěl/a zeptat, co děláme, když se nudíme a nevíme, co bychom dělali. Třeba jak zahnat nudu. Ale i tak by byly odpovědi stejné. Někdo prostě nudu nezná a někdo se nudí pořád. *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]