Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
ráda bych jako malou pozornost koupila čokoládu, rozhoduju se mezi Belgian (myšleno tahle značka - ferpotravina.cz/... a Lindt. Prosím, která čokoláda je podle vás chuťově lepší? Neznám pořádně ani jednu, sama to neposoudím.
Děkuju.
Záleží na tom, jakou preferuje obdarovaný. Já třeba hořkou. Nedávno jsem dostala Lindt, ale ne destičku čokolády, nýbrž černou elegantní krabičku s okénkem, ve které byly ve stříbrném staniolu balené kuličky z hořké čokolády plněné jemným čokoládovým krémem. Byla jsem ráda, že to není na lámání a že mohu nabízet i brát si po troškách. V obchodě jsem pak narazila na více variant takových "pralinek" Lindt. I velikost balení různá. Ty moje byly asi za 140,- a byla jsem spokojená. Ale jiný by zase preferoval Belgian rozplývavější...
"Lepší" je vždy subjektivní hodnocení. Osobně bych bral Lindt, je to asi nejprominentnější světový výrobce, a je malá šance, že zklame. O té druhé nic nevím. Ovšem ten prodejce se, soudě podle názvu, podílí na podvodu na koncové zákazníky zvaném "fair trade". Račte si o tom něco přečíst, je to již letitá záležitost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.