Nejste přihlášen/a.
Celozrnný rohlík s kefírem nebo jindy s krůtí šunkou či mozzarelou + zelenina / viz níže/
Chleba s domácí pomazánkou /vajíčkovou, z tofu, sýrovou- třeba z nivy, rybí, škvarkovou../ + papriku, ředkvičky, srdíčko salátu, rajče, mrkev
Jogurt a pečivo.
Někdy stačí jen křížaly.
Já si brávám rybí konzervu typu Herinky v nějaké omáčce, Tuňákový salát, a přikusuji sezamový kneckebrott
Nebo hummus s různým kořením a dalamánek+ zeleninu
Často si vyrábím do zásoby krabičky a v nich střídavě kaši např.z pohanky, ov. vloček, quinoi, jáhel - ty povařím a doplním lámanými ořechy, rozinkami, suš. švestkami, fíky, datlemi, skořicí a nakonec vmíchám sojový nápoj.
A většinou jen vodu. Máme tu dobrou.
Aha, to se asi musí napsat ve slaném nálevu. Není tvrdý ani příliš pálivý a správně pepřově voní. Ten si naaranžuju na chleba se sýrem. Balada...Ta voda se dá použít do omáček...
V obchodech jsou, a léta. Kdo má rád zelený pepř, tak už si našel svoje. Jen to jsou malé skleničky a bývají, stejně jako třeba kapari /capperi/ i v kyselém nálevu. Většinou někde u hořčic, papriček a Moravanky...
Dnes jsem zelený pepř ve vinném octě Grüner Pfeffer mit Weinessig koupila v BILLE. Tenhle mne docela zklamal. Nejenže málo zelenej, ale ani není tak chutnej...Je hodně podobnej tomu na obrázku. Stejná sklenička i barva kuliček...Jen viněta jiná. To bude od stejného zdroje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.