Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blondaci mate cerne nebo svetle ochlupeni?

Od: katerina* odpovědí: 9 změna:
odpustte hloupou otazku ake jsem cernovlasa a zajima me jak to maji blondaci
blondaci mate cerne nebo svetle ochlupeni?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Obecně tělesné ochlupení má vždy stejnou barvu po celém těle, tedy i jako základní barva vlasů. Pochopitelně kysličníková blondýna klidně může mít pipinu černou, jako bota.

Tak já na svém těle napočítám 3 barvy (plynule přecházející) od bílé, přes hnědou, až po skoro černou. Ale je fakt, že zamlada jsem měl všechnu srst tmavě hnědou. *smich*

liska5

Magdon, Vy jste hranostaj!*smich*

hodnocení

1x

Mám blond vlasy a šedivé vousy...asi bych to měl nějak řešit.

hodnocení

0x

No, v našich krajích jde o to, kdo je to "blonďák". Spousta dětí je světlovlasých, ale obočí má tmavší. V pozdějším věku jim pak tmavnou i vlasy a veškeré ochlupení. Ve střední Evropě jsme tak namixovaní, že celoživotních a celoplošných blonďáků je minimum (ale jsou). Já byl za blonďáka asi do tří let, dneska mám vlasy tmavě hnědé, ale třeba vousy mi rostou čtyřbarevné :-D. Najde se černý, hnědý i úplně světlý. A dneska už i šedivé.

hodnocení

0x
Modré oči, světlá pleť, světlounké blond vlasy, nevýrazné obočí, chloupky na nohách světlounké tak, že nejsou ani vidět.. no a podpážo + intimní partie tmavší *ee* Zbláznila bych se z toho *smich*

liska5
hodnocení

0x

Obecně bývá klín v trochu tmavším odstínu, jak vlasy. Asi že tam nepůsobí povětrnostní vlivy. / Většinou:-D/

hodnocení

0x

Věci s mými barvami všech porostů se mají tak: Za hodně mlada, jsem býval blonďáček. Až takový, že se nad mými vlásky holky rozplývaly. Jedna asi 16 letá v mých asi 5 letech řekla kámošce. ,,Vidělas to. Ten hošíček má ale krásný vlásky,, . Ty mi vydržely asi do 25 let. Potom začaly tmavnout do špinavě hněda. Dneska jsou takové stříbřitě šedivé. Dole je to světle hnědé a jemné od počátku růstu do těď. Všechny děti byly taky blond a taky ztmavly. Dcerka je už dloho barví a tak netuším čeho by vlastně dosáhla přírodní cestou. Všichni jsme měli rovné vlasy, jen mladší synek je měl kudrnaté.asi po desátém roce. Tam dole jsem to nijak nezkoumal. To se asi dá pochopit.Mám poznatek, že kdo měl vlasy spíše tmavé, je ke stáru bělovlasejší a kdo světlé, tak asi jako nyní já.Takový stříbrný melír v celé ploše.

majdina*
hodnocení

0x

Mám blond vlasy, zelené oči, světlá pleť - nohy, ruce - světlé chloupky, co ani nejsou pořádně vidět.

Podpaží a podvozek - tmavé chloupky. *zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]