Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Libí se mi nejlepší kamarádka mé přitelkyně

Od: lukaskratoch odpovědí: 3 změna:

Ahoj, nejmenuju se Lukáš ale své pravé jméno nechci říkat... je mi 15 let, mojí holce je 14 a má nejlepší kamarádku. Skoro každý den jsme všichni 3 venku, nebo u té kámošky... a dnes jsme byli u mě všichni 3 a koukali na horor ( já seděl uprostřed) pak mě ( ta nejlepší kámoška, říkejme jí Ariana) chytal za ruku, lehala na mě, šli jsme pro pití moje holka byla v obýváku a my v kuchyni, já ji lechtal, ona spadla a když jsem ji zvedl byli jsme od sebe tak 2cm a divně koukala... stejně i na tom gauči... prostě jsem do ní zabouchlej ale nemůžu to své holce udělat... už jsem Arianu chtěl asi 3 měsicé zpátky a je to tu zas...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

No a v čem je problém? Někde jsem četl,že v této zemi na pět mužů připadne pět žen. Teoreticky každá šestá je plonk a to tak nemůžeme nechat,že? Přítelkyni to takhle vysvětli a pro Arianu udělej dobrý skutek,skoro se obětuj. Jen si předtím ověř,že obě jsou normálního pohlaví,budoucí hetero ženy. Aby některá nebyla některého alternativního sexuálního zaměření a plonk bys nezůstal ty. Hodně štěstí...

doplněno 23.01.21 22:34:

Oprava,na pět mužů ŠEST žen...*zed*

hodnocení

5x

Dokud budeš své partnerce říkat "moje holka", nejsi ještě na vztah zralý. Nakonec, je Ti 15, co bys chtěl. Až budeš dospívat, brát rozum, jistě budeš i své dívce říkat jinak, než "moje holka". Ve dvaceti a později už to půjde líp, neboj.

Nemusíš tady uvádět jména pravá ani smyšlená, to Tě nikdo nenutí. Takže ve skutečnosti jste asi Franta a Božka. Ta "nejlepší kamarádka" Božka je asi dost závistivá, ráda dělá naschvály. Mrzí ji, že její nejlepší kamarádka /Mařka/ s Tebou chodí a snaží se to překazit. Aby ona byla ta žádanější. Na svých 14 let mi připadá velice práskaná. Není nejlepší kamarádkou Mařky. Kdyby byla, nikdy by se o Tebe nepokoušela. Už kvůli Mařce.

Nejlepší uděláš, když nebudeš lechtat Božku ani Mařku. Uvědom si, že jste dosud pod zákonem, nemáte vzdělání, práci, nic. Na nějaké laškování máte všichni dost času. Věř tomu, co říkám, nezávidím, jen si myslím, že nemáte zmeškáno. V životě vás všechno ještě čeká, na co to uspěchat?

Nejlepší by bylo, kdyby se Mařka i Božka smluvily a společně Ti nabančily. Přestaly by erotické hrátky, chodili byste jen na procházky, do kina /až to bude možné/ a užívali si své mládí. Na co pádit vpřed starostem o partnera, o rodinu. To všechno teprve přinese čas. A vsadím se, že jednou budeš naříkat: Že já blázen ještě nějaký čas nepočkal...*smich* Jaga.

Skoro každý den jsme spolu - raději se všichni "skoro každý den" učte, dá vám to rozhodně víc. Vzhledem ke covidu jde učení dost do kopru, tak pro sebe něco udělejte. Místo lechtání.

jezevec*
hodnocení

0x

A je to tu zase. Nemusíš si rovnou kupovat krávu, když se chceš občas napít mlíka... chápeš?!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]