Nejste přihlášen/a.
Kdepak to psali? V Blesku?
Vědí, že za 16 let to spadne u Paříže. Aha? Tak to jo. To mají hodně dobře všechno propočítaný, vid. Ale neboj, pokud to bude větší šutr, tak to lehce vezme celý svět, nejen Evropu.
Kde je jaký odborný článek? Odkaz by nebyl?
A fotbalové hřiště se míní na šířku, nebo na délku? Ono to může dělat v součtu klidně rozdíl až 100 metrů.
Už jsem si to dávno našel. Neboj. Ale nikde se nepíše, že to opravdu spadne. Může se to stát již v roce 2029, To bude navíc v pátek třináctýho. Peklo.
Jen si nejsem jistej, že ti stěhování na Floridu nějak pomůže. Prohlídni si odhadovaný dopadový sektor. Začíná v Rusku, jde přes Tichý oceán ke střední Americe a přes Atlantik až k Evropě. Spadnout to může kdekoliv.
Navíc, jak jsem psal, i kdyby to spadlo v Evropě, zasažená bude i Florida. Ne tolik, ale bude. Ostatně, klidně může něco přilétnout třeba příští rok. Tak si nalej něco dobrýho...třeba Hennessy a hned je ten svět veselejší.
Teď jsem mu to chtěl Totaku napsat, že Floridou si nepomůže, protože Yellowstone... Vanasi, neukryjete se nikde, možná někde v noře s dočasnými zásobami, ale ty vám jednou stejně dojdou. Za mě radím, neřešte to, nic teď stejně nevyřešíte a jen si ubíráte strachem roky života, stejně jako ti, co se přehnaně bojí koronáče, místo aby připustili, že tu prostě je a že se s ním akorát všici musíme naučit žít jako se chřipkou ( i když... co to je chřipka, že... ta už vlastně neexistuje, všechno je prostě koroňa a basta...
)
tady ta rubrika je super , asteroid, VELKÝ RESET a podobné, fakt zábava číst, jaké mají lidi starosti
Hlavně že se bavíte. Možná vaše heslo je: když elektřina svítí a plyn hoří jasným plamenem, nic zvláštního se neděje. Já o věcech přemýšlím, snažím se číst mezi řádky, o Velkém resetu jsem slyšela dnes v parlamentu ČR. Asteroid, jasně i ten sem kdykoli může spadnout, stát se může cokoli.
bavím se, protože toto ovlivnit nemohu. A představte si, že bych i bez plynu a elektřiny přežil. Ti dnešní mladí ne, já bych to myslím zvládnul
Tak velkému resetu se možná globálně zabránit nedá, ale lidé se můžou nějakým způsobem připravit na disent proti tomu, co se pod velkým resetem skrývá. Čech (Slovan) si vždycky nějak poradil a přežil. Nějací Švábové si můžou vymyslet třeba tucet resetů, ale na Čecháčkovství a Švejkovství se těžko dá vyzrát!
A to snad bude naše záchrana.
Ale asi to bude platit spíše o starší generaci, dnešní mládeží si nejsem tak jistý. Viz dceru, co v USA nahlásila vlastní rodiče, že byli na pro - Trumpovské akci - šílené... Nebyla náhodou jedna scéna ve filmu 1984 jak synek (ideologicky zpracovaný) nahlásil vlastní matku straně, protože udělala jakýsi přestupek? Kdo by tenkrát řekl, že se něco takového jednou bude dít a nebude to ve filmu...
No jo babičko, ale jak tak čtu, je tam více verzí, jak to asi bylo... Takže babo raď, co bylo skutečné.
Tys asi nebyl na světě, když se přecházelo z roku 1999 na rok 2000?
To taky měl nastat konec světa. A jediný co se stalo bylo to, že jsme začali psát dvojku na záčátku letopočtu.
Některé staré počítače se pro jistotu vypnuly a po novém roce se zase zapnuly a taky fungovaly dál.
"Proč to nikdo neřeší?" Myslím si, že na to stačíš bohatě ty sám. Víc pozornosti by bylo plýtváním drahocenného času.
Co dělat? Nic. Nezabývat se kravinami, které si vymýšlí nudící se jednotlivci. Připomínáte mi mou tetu, která kdysi velmi ráda četla sci-fi a diskuze s ní, jak by to dopadlo, kdyby se sem dostali ufouni, byly opravdu výživné. Nakonec zemřela celkem mladá, ufouni tu dodnes nic neudělali a na zlikvidování lidstva stačí pár důležitývh hlupáků.
Co bychom s tím my lidi měli dělat? Jsou prostě věci, kterým zabránit nejde.
Stejný případ byl i v roce 2012 - "Měl skončit svět zasažením asteroidu"
To stejné bylo i někdy kolem roku 2015 kdy měl Zemi zníčit asteroid a takhle bych mohla psát pořád dokola. Jednoduše je dobré se s tím nezabývat nevím co na to napsat...
Za prvé-pokud by asteroid zničil evropu,pak by to odnesl celý svět! Podívejte se třeba na tzv Tunguzský meteorit-byl to jen (snad malý kousek) a jakou neplechu dokázal!
Za druhé ,proč to nikdo neřeší? Protože to NEMÁ řešení.
Za třetí co dělat? Nic nebo se rovnou můžetejít zahrabat dozemě, zastřelit se,utopit,nebo což je nejleopší nedělat opravdu NIC,pže s tím stejně nic nesvedete!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.