Nejste přihlášen/a.
Meho dedu nechali doktori v nemocnici udisit za plneho vedomi! (ne korona)
Mama je prosila, at mu daji alespon morfium, ale ani hovno. Kokoti zasrany priposrany.
Zaridila se tedy jinde a jinak, ale prevezt sme ho uz bohuzel nestihly.
Strasliva smrt. Trvalo to tydny!
Dobrý den, v naši zemi je prostě velký bordel a ti nahoře si s námi dělají co se jim zlibí a obyčejný člověk nemá šanci se nějak bránit . Bobahatí podnikatele co mají nějaký titul tak si vše umí obhájit i s tím že provede nějakou lumpárnu tak mu vše projde.
Záleží na lidech. V některých nemocnicích jsou zdravotníci andělé a někde hovada - omlouvám se všem zvířatům, která berou pacienty jako neživé kusy. Dodnes nechápu, jak příbuzné diagnostikovali v malé okresní nemocnici před pár lety rakovinu a sestřička jí jako první řekla - to už máte spočítaný, dejte si věci do pořádku. No, příbuzná se z toho zhroutila a přes léčbu bylo do měsíce po ní. No a tahle sestřička si určitě taky stěžuje na malé platy ve zdravotnictví.
@ekdk10 - Člověka v nemocnici nechají "za živa" udusit?
Jestliže léčba ke zlepšení stavu pravděpodobně nepovede, dá se z medicínského hlediska považovat za neúčelnou, nepřiměřenou a lze ji ukončit - převážně jde o odpojení přístrojové podpory. Pak nastupuje péče zaměřená na tišení bolesti a zmírňování dalších příznaků tak, aby umírající pokud možno trpěl co nejméně. Ovšem praxe se může lišit ústav od ústavu, o lékařích nemluvě.
Dobrý den, ano, je to ošklivá smrt, ale vysvobozením je zřejmě ztráta vědomí, která přichází brzo a potom už člověk nic necítí. Měl jsem možnost vyzkoušet si to na JIPce, kde jsem se začal náhle dusit, ztrácel jsem vědomí, před očima černo, přestal jsem slyšet a nešlo se nadechnout (dýcháte jak blázen, ale vzduch do plic nedostanete). Byl to opravdu nehezký zážitek, ale naštěstí sestra přiběhla skoro okamžitě, nasadila mně kyslík a úleva byla okamžitá. Šlo jen o několik minut, ale i tak jsem měl menší výpadek paměti a nehýbal jsem levou rukou a levou nohou (naštěstí jen dočasně a přivolaná paní primářka z neurologie mě rozhýbala). Takže, ano, je to ošklivé. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.