Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co si myslíte o Republikánské straně M. Sládka?

Od: willybrandt* odpovědí: 4 změna:

cs.wikipedia.org/...

(Sdružení pro republiku – Republikánská strana Československa Miroslava Sládka)

Uchytí se ještě někdy na politické scéně?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Myslím že po nich už ani pes neštěkne. Dostali se do škatulky pravicových extrémistů a od fašos se u nás už slušní lidé snaží držet odstup. Na politické scéně je nahradil okaMůra a přetáhl jim voliče. To bude definitivní hřebíček do rakve jejich politickým ambicím. Protože Okamura je pro lidi volitelný takže hlas pro něj u voleb může teoreticky dostat tu stranu výš zatímco volit republikány, to je jako hodit lístek do kanálu.

hodnocení

4x

Ona ta strana ještě existuje?*sok*

hodnocení

4x

Upřímně řečeno, ani jsem nevěděl, že ještě existují - nějak jsem předpokládal, že už definitivně skončili na ,,smetišti dějin´´.

Jinak o Sládkovi jsem si vždy mayslel, že mu haraší na cimbuří stejně jako jeho kámošovi a ochránci Votavovi - viz

denik.cz/...

gordon
hodnocení

2x

Sladkuv vyrok o cikanech je nezapomenutelny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]