Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je vic atraktivni

Od: majak odpovědí: 4 změna:
Zajima me, co muzum prijde vic atraktivni. Jestli vic zeny, ktere se o dotycneho zajimaji a pisou prvni.. a tak dale, nebo jestli zeny, ktere nejevi treba zajem ze zacatku, ale pak az po delsi dobe.. co myslite?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

willybrandt*
hodnocení

1x
To není otázka atraktivity. Pokud žena nejeví zájem na začátku, nevidím důvod ztrácet čas. Je jasný náznak.

hodnocení

1x

Asi jste se chtěla zeptat, které ženy muže víc přitahují a použila jste výraz "atraktivní", který zrovna v tomto spojení není tak obvyklý, ale to neznamená, že není správný. Takže podle mne jste otázku položila správně, i když trochu neobvyklým způsobem. No a k věci. Já si myslím, že záleží na okolnostech. Pokud se jedná o nějakou seznamku, tak já bych počkala, až by mne oslovil muž. Ale pak bych asi neotálela zbytečně a odpověděla. Nevím proč bych měla předstírat nezájem, když jsem registrovaná v nějaké seznamce a je evidentní, že někoho hledám. Jednoduše reagujte podle svého citu a ne podle toho, co si myslí někdo jiný. Atraktivní, neboli přitažlivá budete svým písemným projevem a ne tím, jestli budete otálet s odpovědí a předstírat, že nemáte zájem. :)

liska5
hodnocení

0x

Atraktivita se neposuzuje podle toho, kdo dřív napíše. To spíš sebevědomí a aktivita dotyčných dívek..A každý muž je jiný. Jsou tací, co vítají, když je žena aktivnější, jiným to vadí.

Atraktivní znamená, že jsou krásné, zajímavé a přitažlivé.

hm*
hodnocení

0x

Mně by nevadilo (přivítal bych), kdyby dala zájem najevo. Když ale zájem nejeví (resp. jeví nezájem), k žádné "další době" nedojde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]