Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevim, jak se prestat bat

Od: monikaaa odpovědí: 3 změna:
Ahoj, mam takovy problem ze mam jeste nizky vek na hausky, starsi kamarady a tak. Ikdyz mezi nama neni takovy rozdil, strasne se bojim poznavat nove lidi. Potkala jsem se s jednim klukem, se ktersm si volame, piseme a byli jsme uz venku a neco k sobw citime. Ale je starsi a ma i ty starsi kamarady no. A ja fakt nevim.. z ceho mam furt strach. Zaroven chci poznavag nove lidi ale jakoby se jich bojim kdyz tam budu nova sama. Nejaky rady? Meli jste to podobny treba?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Kolik máš roků?

doplněno 21.01.21 07:57:

Psycholog by mohl pomoci. Existuje speciální psycho-terapie proti sociálně-úzkostným stavům.

jezevec*
hodnocení

0x
Já tedy netuším kolik ti je, ale myslím, že jeden, dva panáčky by před tím prvním setkáním s novými lidmi mohly pomoci. Napodruhý už to půjde bez nich. Ale opravdu jeden, maximálně dva. Ne se vylejt jak váza...

zajagreva
hodnocení

0x
Překonej to a choď mezi ty lidi, když máš příležitost, časem ten strach opadne na minimum, uvidíš. Měla jsem to podobně. Máš z toho depku, ale jakmile přijdeš mezi ty lidi, tak se to změní a najednou jsi bez strachu, je to tak?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]