Ahoj, mam takovy problem ze mam jeste nizky vek na hausky, starsi kamarady a tak. Ikdyz mezi nama neni takovy rozdil, strasne se bojim poznavat nove lidi. Potkala jsem se s jednim klukem, se ktersm si volame, piseme a byli jsme uz venku a neco k sobw citime. Ale je starsi a ma i ty starsi kamarady no. A ja fakt nevim.. z ceho mam furt strach. Zaroven chci poznavag nove lidi ale jakoby se jich bojim kdyz tam budu nova sama. Nejaky rady? Meli jste to podobny treba?
Já tedy netuším kolik ti je, ale myslím, že jeden, dva panáčky by před tím prvním setkáním s novými lidmi mohly pomoci. Napodruhý už to půjde bez nich. Ale opravdu jeden, maximálně dva. Ne se vylejt jak váza...
Překonej to a choď mezi ty lidi, když máš příležitost, časem ten strach opadne na minimum, uvidíš. Měla jsem to podobně. Máš z toho depku, ale jakmile přijdeš mezi ty lidi, tak se to změní a najednou jsi bez strachu, je to tak?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.