Nejste přihlášen/a.
DÁMY, jaký typ vůně preferujete? Květinová, sladká, svěží, sportovní... či jinou?![]()
Jednodušší by byla otázka které vůně nesnášíte-to bych hned napsala že Light Blue
:D.No ted beze srandy-preferuji asi nesladké květinově svěží,docela mi voní pánské-vůně kůže,dřeva.
Tak Živé květy, to byla síla. Když jsem nastoupila do prvního zaměstnání, tak paní vedoucí - baba jedna
- se tím voněla. Ikdyž slovo voněla sem nepatří, to nebyla vůně, ale něco strašnýho ...![]()
Děkuji děvčata za starost, já mám výhodu, že už od 1974 mám plnovous, takže na to občasné holení mi Pitralon vydrží roky.
A jak by vypadal oholený hejkal bez střapatých vlasů a vousů? No fuj, však by se mně nikdo nebál...
Pěkný den
doplněno 12.04.10 10:47:a vůbec, abych splnil podmínku odpovědi na otázku:
Pro mne je nejlepší vůně vůně čerstvě pokosené trávy, když se tak po hodince začíná lehce zavadnutá vypařovat na sluníčku.
Pro mě je nejlepší vůně ,která nesmrdí:D, snesu lecos, ale některé parfémy jsou na mě moc
takové ty sladké bolehlavy,brr.
Já měla na ruštinu přímo rusandu.Nejen, že jí smrdělo z pusy, ale k tomu ta voňavka, to byla síla
.
Pak se měl člověk soustředit na učivo![]()
Tak to né.:D
To byl ten smrad, jak se radí= jdi k lékaři.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.