Nejste přihlášen/a.
DÁMY, jaký typ vůně preferujete? Květinová, sladká, svěží, sportovní... či jinou?
Jednodušší by byla otázka které vůně nesnášíte-to bych hned napsala že Light Blue :D.No ted beze srandy-preferuji asi nesladké květinově svěží,docela mi voní pánské-vůně kůže,dřeva.
Tak Živé květy, to byla síla. Když jsem nastoupila do prvního zaměstnání, tak paní vedoucí - baba jedna - se tím voněla. Ikdyž slovo voněla sem nepatří, to nebyla vůně, ale něco strašnýho ...
Děkuji děvčata za starost, já mám výhodu, že už od 1974 mám plnovous, takže na to občasné holení mi Pitralon vydrží roky.
A jak by vypadal oholený hejkal bez střapatých vlasů a vousů? No fuj, však by se mně nikdo nebál...
Pěkný den
doplněno 12.04.10 10:47:a vůbec, abych splnil podmínku odpovědi na otázku:
Pro mne je nejlepší vůně vůně čerstvě pokosené trávy, když se tak po hodince začíná lehce zavadnutá vypařovat na sluníčku.
Pro mě je nejlepší vůně ,která nesmrdí:D, snesu lecos, ale některé parfémy jsou na mě moctakové ty sladké bolehlavy,brr.
Já měla na ruštinu přímo rusandu.Nejen, že jí smrdělo z pusy, ale k tomu ta voňavka, to byla síla
.
Pak se měl člověk soustředit na učivo
Tak to né.:D
To byl ten smrad, jak se radí= jdi k lékaři.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.