Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký typ vůně preferujete?

Od: jok* odpovědí: 23 změna:

DÁMY, jaký typ vůně preferujete? Květinová, sladká, svěží, sportovní... či jinou?:)

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

luciferkaa*
hodnocení

0x

ja mam rada lahke ovocno-kvetinove vone ;D

marenka*
hodnocení

0x

Orientální vůně, koření a dřeviny ;)- santalové dřevo, opium..

knopka*
hodnocení

0x

Jednodušší by byla otázka které vůně nesnášíte-to bych hned napsala že Light Blue *blee*:D.No ted beze srandy-preferuji asi nesladké květinově svěží,docela mi voní pánské-vůně kůže,dřeva.

marenka*

Drastická vůně byly Živé květy *smich* Před hooodně léty jsem je pravidelně kupovala babičce a mámě *hi*

knopka*

Jooooooo!Pamatuju si!:D

binka*

Tak Živé květy, to byla síla. Když jsem nastoupila do prvního zaměstnání, tak paní vedoucí - baba jedna *smich* - se tím voněla. Ikdyž slovo voněla sem nepatří, to nebyla vůně, ale něco strašnýho ...*blee*

papene*

A konvalinky v lahvičce co vypadala jako trpaslík.*haha*

karina*

marenka, *palec* úžasné bylo i polské Pačuli (nebo Pičuli? *smich*) už nevím, pamatuji si jen ten smrad , štíhlý flakonek a cenu 14,-Kč.*smich*karina

hodnocení

0x

našel jsem půl flašky Pitralonu po holení...

Dámy, budu mít úspěch?

marenka*

Určitě ano, retro je teď v módě *pusa*

pt®

Mařenko, já se směji *smich* ještě teď, určitě jste našeho *srdce* Hejkala potěšila. PT /stařenka/

karina*

hejkale, zaručeně! Koukejte s tím šetřit, nepromrhat všechno najednou!*smich* karina

Děkuji děvčata za starost, já mám výhodu, že už od 1974 mám plnovous, takže na to občasné holení mi Pitralon vydrží roky.

A jak by vypadal oholený hejkal bez střapatých vlasů a vousů? No fuj, však by se mně nikdo nebál...

Pěkný den

doplněno 12.04.10 10:47:

a vůbec, abych splnil podmínku odpovědi na otázku:

Pro mne je nejlepší vůně vůně čerstvě pokosené trávy, když se tak po hodince začíná lehce zavadnutá vypařovat na sluníčku.

papene*

;)Že by se tady už někdo obával nového "sysla" a dával pozor, aby odpověd byla k tématu?*smich*

kytka*

Pro mě je nejlepší vůně ,která nesmrdí:D, snesu lecos, ale některé parfémy jsou na mě moc*blee*takové ty sladké bolehlavy,brr.

papene*

Na mne ruské*blee*

kytka*

no ty už snad ani nejsou *hej* a tady u nás rusandy nejsou:Dto byly bolehlavy *blee*

papene*

*stop*Já měla na ruštinu přímo rusandu.Nejen, že jí smrdělo z pusy, ale k tomu ta voňavka, to byla síla*blee*.

Pak se měl člověk soustředit na učivo*haha*

doplněno 12.04.10 12:12:

Tak to né.:D

To byl ten smrad, jak se radí= jdi k lékaři.

pt®

Papene, asi tu voňavku i popíjela, né? *smich* PT /stařenka/

knopka*

U nás Rusandy jsou,ale na ty parfémy kterýma se voní bych chtěla mít finance *zed*...

marenka*

Já mám výhodu v nevýhodě ;) Nesnesu jakýkoliv parfém, příšerně mě začne třeštit hlava, jediné co mi nevadí jsou antiperspiranty, ty jsou slaboučké. Takže když mi někdo koupí parfémek, malinký - 50ml tak já ho mám i rok :-P, cinknu se jen když někam jdeme a útrpně čekám, kdy to vyprchá *ee*

xhanka1*
hodnocení

0x

Já mám nejraději citrusové, svěží vůně

hodnocení

0x

Já miluji a používám Calvina Kleina One. Líbí se mi, že je tak přímočará, není rafinovaná, svěží. Na nic si nehraje.*hi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]