Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Věštění po telefonu, zkušenosti, doporučení?

Od: allice odpovědí: 9 změna:

Zdravím. Máte někdo zkušenosti s věštěním po telefonu, když člověk teď nikam nemuže..? Případně nějaké doporučení, recenze na nějaké dobré kartářky? Chtěla bych to vyzkoušet..

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

9x

Dobrý den, doporučení mám - hlavně se nejdříve podívejte na cenu toho telefonického hovoru např. s kartářkou, aby nebylo potom překvapení (nebude to běžný hovor za běžnou cenu). Zdravím!

hodnocení

7x

Celý princip je v tom, že mluví obecně a čeká kdy se chytnete... jakmile zjistí, že uhodila na strunu na kterou slyšíte pokračuje rovně dokud držíte a pak zkouší zase něco jiného než se chytnete... že vás to baví za tyhle kecy platit... ;)

vilik*
hodnocení

4x
Karty mi říkají, že přijdete o nějaké peníze.
Moje kávová sedlina mi značí, že s mou věštbou nebudete spokojenà a nebudete mi chtít zaplatit.
Kyvadélko tvrdí, že nesplněné závazky se mohou obrátit proti tomu, kdo nemá zájem je vyrovnat.
Číslo účtu mohu na vyžádání zaslat.

hodnocení

4x

Vykašlete se na to! Je to všechno jenom podfuk. Ti lidé jsou školení na to, aby prodlužovali hovor co nejdéle a tím Vám "pumpovali" peníze z účtu. Nic jiného neumí, ale v tomhle se vyznají dobře. Jestli Vás to baví, tak si věštěte sama a možná, že se trefíte víc a zadarmo. Vezměte si třeba prstýnek, který pořád nosíte, navlékněte si ho na nit a udělejte si takové kyvadélko. Pak si zjistěte, jak se prstýnek kývá, při otázce ano, nebo ne. To zjistíte tak, že položíte otázku, na kterou samozřejmě dopředu víte tu správnou odpověď. Dám příklad: "jsem žena?" no a uvidíte, jak se kyvadélko kývá a na ne, musíte položit otázku, o které víte, že není pravdivá a zase sledovat reakci prstýnku. No a pak už stačí klást otázky a sledovat, jak prstýnek odpovídá. ;)

vidjananda
hodnocení

0x

I pokud najdete funkčního věštce (není jich mnoho, v TV je určitě nehledejte), tak vám může sdělit jen stav vašeho "karmického konta" v danou chvíli a z toho vyplývající vyhlídku. Je to jako v bance - když jste téměř na nule, vaše pozice zákazníka není dobrá. Řešením je doplnění konta.

Analogicky je tedy třeba doplnit i karmické konto pozitivními zásluhami, ovšem ne hmotné, ale vyšší povahy (sukriti). Metod je mnoho, každá duchovní tradice má nějaké. Mezi ty nejdostupnější patří recitace svatých textů. Indické texty často uvádějí i výsledek jejich recitace, v sanskrtu zvaný phala šruti.

hodnocení

0x

Jsou to vyhozené peníze, to máte jako s horoskopy. Povšimněte si, že každý horoskop je napsaný tak, že si vždy něco z něj vybere každý. Kdo se dá ovlivňovat druhými, je slaboch. A na tom je toto založené.

vidjananda

Známý skeptik Randi v jednom videu se zcela vážným výrazem podvedl studenty ve třídě, jimž rozdal "jejich” horoskop (ve skutečnosti stejný, velmi obecný horoskop na jedné stránce A4), přiměl je "najít se v něm” a pak vítězoslavně prohlásil, že horoskopy jsou tak vágní, že kterýkoli horoskop "sedí” na kteroukoli náhodně vybranou osobu. Tento trik však funguje jen na lidi, kteří za horoskop považují sloupek tohoto jména v zábavné sekci populárních novin a časopisů, protože nikdy neviděli podrobný profesionální horoskop o desítkách stran textu.

Mě to psát nemusíš, já v tom mám jasno.

hodnocení

0x

Kupte si věštecké karty a můžete to doma zkoušet zadarmo. Všichni věštci vidí jen to, co je a budoucnost hádají. Pročpak nikdo z těch, co tzv. vidí do budoucnosti, nepředpověděl současnou situaci s viroušem? Kdyby byli opravdu dobří věštci, co vidí do budoucnosti, tak by snad nějak zjistili, proč miliony lidí chodí se zakrytou pusou. Já to trochu sleduji, nikdo nic dopředu neviděl. Kdysi před lety jsem byla u vyhlášené brněnské kartářky a kde nic tu nic. Dosud si pamatuji jen 2 věci - správně uhodla, že se mi v 15 letech radikálně změnil život a špatně mi řekla, že naše zlá sousedka zemře do roka a přitom dotyčná pak škodila ještě 8 let.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]