Nejste přihlášen/a.
Divil bych se, kdyby to bylo do Velikonoc.
Jestli to otevřou teď, tak to do dvou týdnů zase zavřou.
Já vím, že je lepší nechat školy zavřené. Musíme to nějak vydržet a vzělávat děti pokud možno taky doma a zajistit jim dobrý program i tak...
Školy otevřít co nejdřív a už včera bylo pozdě !
Všichni se plácají po ranmenou,jak jde distanční výuka a jak se nic moc neděje.
Ale děti neumí vůbec nic ! Rok školního života v pr..li.Teda pryč !
Úkoly za ně děláme s manželkou,teda manželka víc a už mele z posledního.Nic jiného nezvládá.Nedá se to utáhnout.
Jsem nasranej jako zvíře už a už toho mám dost !
rich: Jenže se nic nezmění. To by se muselo totiž dít více, než jen ukazování poprsí na demonstracích, které nikoho tam nahoře nezajímají.
Jasně otevřou to v Květnu...Červen,Červenec...vysvědčení vycucané z prstu.Pak Září,Říjen a šlus...To nemá chybu toto.
Je to hrůza. Když chodily děti do školy, vracel se mi syn den co den s prázdnými sešity, nikde ani čárka, domácí úkol žádný. Teď má na doma tolik úkolů, že každý den včetně víkendu ty úkoly děláme dobré 2 hodiny ovšem pančelka si odučí v ponděli a úterý jednu slovy jednu hodinu a st, čt, pá tedy má 2 hodiny, ovšem ve výsledku je to jen jeden předmět a nejsou to dvě plné vyučovací hodiny, ale první třeba 40min, pak přestávka a pak 30min a hotovo. Ve 4. třídě. Když jsem jí psala, proč začínají s výukou až v 10:00 a proč mají online výuky tak málo, tak prý se nedokážou soustředit. Nikdo, koho jsem se ptala, nemá tak málo online výuky jako my. Ve škole ale mají 5 vyučovacích hodin a jsou dny, kdy z těch 5 hodin není ani jedna výchova, tedy ulejvací odpočinkový předmět. Tak jsem došla k závěru, že se paní učitelka zkrátka doma fláká, odučí si svojí hoďku a půl denně a pobírá za to 100% platu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.