Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co máte v tuhle chvíli v kapsách?

Od: jezevec* odpovědí: 24 změna:
Inventura synova školního batohu, ve kterém jsem objevil opravdové poklady od tvrdého rohlíku přes polohnědé jablko až po prázdnou plechovku od RedBullu, mě přiměla zamyslet se nad tím, kolik s sebou každý den taháme zbytečností. Pojďme si schválně prohrábnout obsah kapes toho, co máme na sobě a bundy, ve které jsme přišli domů (dámy mohou projet i kabelku) a pojďme se navzájem pobavit nad tím, co kdo z nás s sebou zbytečně vláčí...
Jo, chápu, asi bych měl začít. Ale možná to bude nuda, na synka nemám. *smich*. Tak tedy:
- klíče od auta
- telefon
- použitý papírový kapesník (jo, jsem prase)
- zapalovač
- poloprázdná krabička cigaret Marlboro
- účtenka na 1.299 Kč z OMV za benzín
- účtenka od místního Číňana na 215 Kč za pečivo a mražený pizzy
- Micro SD karta s neznámým obsahem
- příbalový leták z nosních kapek Sanorin
- balíček čistých papírových kapesníků
- 2 žetony do vozíku
- Micro USB kabel
- 2472 Kč v hotovosti
- 3 vizitky cizí
- 12 vizitek mých
Může mi někdo vysvětlit, proč a sebou tahám takový blbosti? Nebo to máte stejně?

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Klasika jsou klíče od tří aut a baráku,klíče od bytu,který zrovna dělám,cigarety,zapalovače (asi tři),brufen,asi dvacet piškotů,šroubky,podložky,matičky,malý šikovný víceúčelový šroubovák,co se tváří jako propiska,metr,mobil,doklady,brýle,peníze (kolem pěti litrů,volně ložených,nemám peněženku a nemám rád karty). Pokud jde o ženy,vím,že v kabelce mají čtyři věci - klíče,doklady,mobil a strašný bordel...:-D*mir*

jezevec*
hodnocení

S těma ženama máš naprostou pravdu. Do kabelky, ve který moje žena nosí "to nejnutnější", bych si v pohodě sbalil věci na dvoutýdenní expedici...*smich*

To mám podobný. Klíče tedy od jednoho auta, ale zase ode dvou baráků, dále prášky na pálení žáhy, flešku o které netuším vůbec nic a v životě jsem ji neviděl, ač nekuřák tak tři zapalovače, ještě loňský nevýherní tiket Sportky, 257 Kč v kovových. Peněženku nesnáším, nenosím. Musím mít trika s kapsičkou a papírový nosím tam.

zena1
hodnocení

2x

Obsah kabelky je tajný, takže kapsy - viz. dnes vyvenčená bunda: 1x kapesník, 1x jízdenka MHD ze dne 23.12.2020, 1x pětikoruna do vozíku a 1x složená kočička z kinder vajíčka, kterou jsem dnes chtěla vhodit sousedovi do boty za dveřmi, protože nemá rád kočky. Takže byla stále v kapse. :)

72mona
hodnocení

2x
V tuhle chvíli nic. Nemám kapsy.
Jinak většinou různý počet papírových kapesníků, roušku. Kabelka: nespecifikovaný počet papírových kapesníků, roušky aspoň dvě, nespecifikovaný počet starých účtenek, nespecifikovaný počet cukru (z éry otevřených restaurací), asi tři zapalovače, peněženka (seznam toho, co obsahuje, by byl taky velmi dlouhý), mobil, svazek klíčů, zrcátko, voňavka, lůj na rty, knoflík, železná kulička, nůž, tužka, nespecifikovaný počet starých nákupních seznamů, pudr (z éry bez roušek), zrcátko, průkazka na městskou dopravu, rukavice, skládací nákupní taška...a byla bych přísahala, že se tam občas něco pohne, ale ještě jsem to nezahlédla..:-D M.

hodnocení

2x

Na menší procházku mám po kapsách kapesník, klíče, mobil a pár drobných. Ale na delší trasu či do prodejny mám kabelku, v ní je opravdu hodně věcí, jak už to v dámských kabelkách bývá. Musím se přiznat, že v ní potřebnou věc často nemohu najít, takže klíče jsou opravdu nejlepší v kapse na zip. Nejhorší je, když kabelky měním. Pak některé věcí zmizí úplně a již je nikdy nenajdu, ještě horší je to v případě, že použiji takový ten pytel na záda se šňůrkama, tam je situace tak nepřehledná, že nemá cenu něco hledat. Pytel tedy v konečné fázi nosím jako módní doplněk a potřebné drobnosti mám stejně po kapsách. Dostala jsem jej jako dárek od dětí, ale je to za trest.:-D

joudic*
hodnocení

2x
tak vlastne venku ja nic jineho nez penezenku a klice nemam, kdyz neberu cigara a zapalovac, jednou za rok zvykacky. A kdyz jsem mimo CR, tak nenosim ani penezenku a v nekterych zemich, kde jsem vetsinou jediny beloch na nekolik km², nosim penezenku falesnou, nekdy i druhy telefon, jako uplatek pri prepadeni.
No a ted mam trenky takze je kazdemu jasne co najde v kapse ;)

hodnocení

1x

Jenom tupej zavírák a lžíci.

nic,vo co člověk by se bál...

hodnocení

1x

obal od čokolády
zavírací nůž
klíče
jedna látková rouška, jedna papírová
poloprázdný balíček kapesníků
karabina
dvoukunová mince (používám ji jako žeton do vozíků)

Není to až tak hrozný, bývá hůř :)

motak
hodnocení

0x
Klice od domu, klice od auta, peněženka,mobil.

hodnocení

0x

Mobil, peněženka s občankou, zdravotní kartičkou a 7 kč, rukavice, kapesník, dezinfekce.

hodnocení

0x

Z kapsového systému jsem přešel na ledvinový . Klíče krásně trhají kapsy a do takhle děravé kapsy se pak toho vejde opravdu hodně.

Klíč od baráku jsem pořád ztrácel takže u klíče ke každému dopravnímu prostředku i klíč od baráku, měním podle toho čím jedu. Šroubovák, univerzální klíč,doklady,peněženka

vilik*
hodnocení

0x
Občanka, řidičák, platební karta, kartička pojišťovny, kapesník a účtenky z benzínky.
Hotovost 1x 1000 korun, kterou tam nosím už několik měsíců, a desetikoruna na vozík.
A samozřejmě mobil a klíče od auta.

hodnocení

0x

Na rozdíl od chlapů, kteří dovedou v kapsách nashromáždit kdeco, jako žena si dávám pozor. A před každým praním prohledávám kapsy. Už se vám stalo, že jste nechtíc vyprali jeden, nebo hned celý balíček papírových kapesníčků? *zed* To je potom nadělení!

A protože prohledávám, nikdy se mi v kapsách nemahromadí nic moc. V pravé látkový kapesník a 1-2 žetony do vozíku. V levé balíček papírových kapesníků, kdyby něco. A nic víc. Nanejvýš snad nějaká účtenka.

Pokud máte opravdu v kapsách všechno, co jste popsal, vaše oblečení nebylo prané nejmíň od sametové revoluce. Nedovedu si představit, že bych tohle všechno nasyslovala do kapes od jednoho praní ke druhému.

V kabelce už je to horší, ta se nepere, tudíž tolik neuklízí. Ano, vizitky, kapesníky, vlastní doklady, peněženka, parfém, krabička tic-tac. . Zapalovač /nekouřím, ale byla jsem o Vánocích rozsvítit svíčku na hřbitově./ Průkazka do knihovny. Blbníček - tedy lístek, kam si zapisuji, co je třeba koupit. Dřív se tomu říkalo lépe - pamatováček. Za zlatý hřeb považuji žlutou zkumavku na moč. Dali mi ji asi před rokem k odběru, následně mě podarovali jinou a tu původní pořád tahám v kabelcce, nepoužitou. Tak kdybyste snad někdo potřeboval... *smich* Jaga.

nov
12.01.21 07:09
hodnocení

0x

Vítr...*haha*

hodnocení

0x

To je velmi jednoduché, protože mám na sobě tepláky, tak mám v kapse pouze kapesník. Když říkám kapesník, tak kapesník, ne nějaký kus zmuchlaného papíru (jsem stará škola). A pokud nemám tepláky, tak se to moc nezmění, nemám ve zvyku nosit plné kapsy nesmyslů. Takže se to jen trochu rozšíří, klíče (od domu, či auta), mobil, peněženka a ten kapesník. Někdy ještě čtecí brýle, pokud počítám, že je budu potřebovat. Jinak je také vozím v autě.

liska5
hodnocení

0x

A proč taháte takové blbosti? Protože jezdíte autem. Kdybyste hned z domu vyrážel s trekovýma holema, tak by Vám ty nadité kapsy překážely. Ty si naplním denně nanovo a jen tím nejnutnějším. Kolikrát zvažuju, jestli nestačí jen karta pojišťovny, abych netahala zbytečně občanku. To i klíče si rozdělím...

lidus*
hodnocení

0x

NIKDY NIC, max. kapesník, všechny ostatní věci mám v kabelce.

molly
hodnocení

0x
U kalhot nic. V bundě: použitý papírový kapesník (přece nevyhodím venku), 3 igelitové pytlíky na psí tentononc, jedna zmuchlaná papírová rouška, jeden ks rektální diazepam (pes epileptik), klíče (auto, dům)

hodnocení

0x

Bunda: Klíče od práce, použitá mikrotenová rukavice, balíček papírových kapesníků, nepoužitý respirátor, vlašský ořech *sok*

Kalhoty: Mince v hodnotě 43 Kč. Kdovíproč jsem už 20 let nenarazil na peněženku, ve které by mince dlouhodobě držely, sypou se do kapsy, sbírka papírových kapesníků - použitých, debordelizace probíhá obvykle jednou týdně.

Co jsem vyndal po příchodu domů: Klíče od auta, Svazek klíčů domácích (18 ks, všechny nutně potřebuju), mobil, peněženku. Co je v peněžence, popisovat nebudu, tuším, že obsah příspěvku má omezenou délku ;).

K těm klíčům - hlavně že u každého víte od čeho je

hodnocení

0x

Tak v tuhle chvíli vůbec nic. Oblečení, které mám na sobě, nemá žádné kapsy*haha*

hodnocení

0x

Zajímavé téma.

Tak, v náprsní kapse dva složené papíry s rozměry prkýnek, hranolů co hodlám sehnat. Několik bankovek v hodnotě zrovna teď 2300 Kč. Nevybraný ticket Sportky ze středy z jednou pátou. Zisk 69 Kč. Několik dnešních účtenek za nákupy z Lídlu, Normy a Lékárny. Zapomenuté odevzdat sousedce. Někdy propisku, ale dost vyjímečně. V pravé kapse kazajky několik platných mincí neurčitého počtu, mobil starý tlačítkový, vlastně dva a několik klíčů Fab volně ložených. Na kroužku by tlačily. V gatích v malé kapsičce záložní klíč od bytu. V zadní napravo koženou složku se všema potřebnýma dokladama. Ale to nechávám v předsíni i s klíčema od aut na poličce. V té levé zase nacpanou roušku. Ta současná má vyšito: Tik Ťok. Během dne se v kapsách ocitnou různé další věci, na kratší dobu, než se s nimi stanou nějaké další přesuny. V gatích mám ještě pásek. Aby mi nespadly. Nesnáším gumy a tkaničky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]