Nejste přihlášen/a.
Klasika jsou klíče od tří aut a baráku,klíče od bytu,který zrovna dělám,cigarety,zapalovače (asi tři),brufen,asi dvacet piškotů,šroubky,podložky,matičky,malý šikovný víceúčelový šroubovák,co se tváří jako propiska,metr,mobil,doklady,brýle,peníze (kolem pěti litrů,volně ložených,nemám peněženku a nemám rád karty). Pokud jde o ženy,vím,že v kabelce mají čtyři věci - klíče,doklady,mobil a strašný bordel...
S těma ženama máš naprostou pravdu. Do kabelky, ve který moje žena nosí "to nejnutnější", bych si v pohodě sbalil věci na dvoutýdenní expedici...
To mám podobný. Klíče tedy od jednoho auta, ale zase ode dvou baráků, dále prášky na pálení žáhy, flešku o které netuším vůbec nic a v životě jsem ji neviděl, ač nekuřák tak tři zapalovače, ještě loňský nevýherní tiket Sportky, 257 Kč v kovových. Peněženku nesnáším, nenosím. Musím mít trika s kapsičkou a papírový nosím tam.
Na menší procházku mám po kapsách kapesník, klíče, mobil a pár drobných. Ale na delší trasu či do prodejny mám kabelku, v ní je opravdu hodně věcí, jak už to v dámských kabelkách bývá. Musím se přiznat, že v ní potřebnou věc často nemohu najít, takže klíče jsou opravdu nejlepší v kapse na zip. Nejhorší je, když kabelky měním. Pak některé věcí zmizí úplně a již je nikdy nenajdu, ještě horší je to v případě, že použiji takový ten pytel na záda se šňůrkama, tam je situace tak nepřehledná, že nemá cenu něco hledat. Pytel tedy v konečné fázi nosím jako módní doplněk a potřebné drobnosti mám stejně po kapsách. Dostala jsem jej jako dárek od dětí, ale je to za trest.
Z kapsového systému jsem přešel na ledvinový . Klíče krásně trhají kapsy a do takhle děravé kapsy se pak toho vejde opravdu hodně.
Klíč od baráku jsem pořád ztrácel takže u klíče ke každému dopravnímu prostředku i klíč od baráku, měním podle toho čím jedu. Šroubovák, univerzální klíč,doklady,peněženka
Na rozdíl od chlapů, kteří dovedou v kapsách nashromáždit kdeco, jako žena si dávám pozor. A před každým praním prohledávám kapsy. Už se vám stalo, že jste nechtíc vyprali jeden, nebo hned celý balíček papírových kapesníčků? To je potom nadělení!
A protože prohledávám, nikdy se mi v kapsách nemahromadí nic moc. V pravé látkový kapesník a 1-2 žetony do vozíku. V levé balíček papírových kapesníků, kdyby něco. A nic víc. Nanejvýš snad nějaká účtenka.
Pokud máte opravdu v kapsách všechno, co jste popsal, vaše oblečení nebylo prané nejmíň od sametové revoluce. Nedovedu si představit, že bych tohle všechno nasyslovala do kapes od jednoho praní ke druhému.
V kabelce už je to horší, ta se nepere, tudíž tolik neuklízí. Ano, vizitky, kapesníky, vlastní doklady, peněženka, parfém, krabička tic-tac. . Zapalovač /nekouřím, ale byla jsem o Vánocích rozsvítit svíčku na hřbitově./ Průkazka do knihovny. Blbníček - tedy lístek, kam si zapisuji, co je třeba koupit. Dřív se tomu říkalo lépe - pamatováček. Za zlatý hřeb považuji žlutou zkumavku na moč. Dali mi ji asi před rokem k odběru, následně mě podarovali jinou a tu původní pořád tahám v kabelcce, nepoužitou. Tak kdybyste snad někdo potřeboval... Jaga.
To je velmi jednoduché, protože mám na sobě tepláky, tak mám v kapse pouze kapesník. Když říkám kapesník, tak kapesník, ne nějaký kus zmuchlaného papíru (jsem stará škola). A pokud nemám tepláky, tak se to moc nezmění, nemám ve zvyku nosit plné kapsy nesmyslů. Takže se to jen trochu rozšíří, klíče (od domu, či auta), mobil, peněženka a ten kapesník. Někdy ještě čtecí brýle, pokud počítám, že je budu potřebovat. Jinak je také vozím v autě.
A proč taháte takové blbosti? Protože jezdíte autem. Kdybyste hned z domu vyrážel s trekovýma holema, tak by Vám ty nadité kapsy překážely. Ty si naplním denně nanovo a jen tím nejnutnějším. Kolikrát zvažuju, jestli nestačí jen karta pojišťovny, abych netahala zbytečně občanku. To i klíče si rozdělím...
Bunda: Klíče od práce, použitá mikrotenová rukavice, balíček papírových kapesníků, nepoužitý respirátor, vlašský ořech
Kalhoty: Mince v hodnotě 43 Kč. Kdovíproč jsem už 20 let nenarazil na peněženku, ve které by mince dlouhodobě držely, sypou se do kapsy, sbírka papírových kapesníků - použitých, debordelizace probíhá obvykle jednou týdně.
Co jsem vyndal po příchodu domů: Klíče od auta, Svazek klíčů domácích (18 ks, všechny nutně potřebuju), mobil, peněženku. Co je v peněžence, popisovat nebudu, tuším, že obsah příspěvku má omezenou délku .
Zajímavé téma.
Tak, v náprsní kapse dva složené papíry s rozměry prkýnek, hranolů co hodlám sehnat. Několik bankovek v hodnotě zrovna teď 2300 Kč. Nevybraný ticket Sportky ze středy z jednou pátou. Zisk 69 Kč. Několik dnešních účtenek za nákupy z Lídlu, Normy a Lékárny. Zapomenuté odevzdat sousedce. Někdy propisku, ale dost vyjímečně. V pravé kapse kazajky několik platných mincí neurčitého počtu, mobil starý tlačítkový, vlastně dva a několik klíčů Fab volně ložených. Na kroužku by tlačily. V gatích v malé kapsičce záložní klíč od bytu. V zadní napravo koženou složku se všema potřebnýma dokladama. Ale to nechávám v předsíni i s klíčema od aut na poličce. V té levé zase nacpanou roušku. Ta současná má vyšito: Tik Ťok. Během dne se v kapsách ocitnou různé další věci, na kratší dobu, než se s nimi stanou nějaké další přesuny. V gatích mám ještě pásek. Aby mi nespadly. Nesnáším gumy a tkaničky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.