Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ma tato pani botox a jine upravy?

Od: elina* odpovědí: 18 změna:

Holky, myslite, ze tato pani ma nejake upravy obliceje? Mne to nikdy nenapadlo, sleduji ji kvuli spanelstine, a dala jsem na jedno forum odkaz na jeji kanal a lidi napsali, ze vypada jak padesatileta po botoxu a vyplnich.

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Je lhostejné, jestli má nebo nemá nějaké úpravy obličeje. Podívej se na naše herečky, zpevačky, moderátorky. Myslíš si, že v jejich věku, mnohdy přes 50 jsou jako panenky od přírody? Jasně že využívají všeho, po čem nevypadají jako staré Indiánky. Je to jejich práce, jsou za to placené, vypadat dobře a mladě.

ccc*
hodnocení

2x

Ta má takovej botox, že jí už svět neviděl. To jsem taky neviděl a to nejsem slepej.*hledam*

elina*
hodnocení

elina*
hodnocení

hodnocení

2x

Jenom jsem koukla na několik sekund, protože to stačí k posouzení. Vypadá dobře a je možné, že nějaké výplně má, má velmi kulatý a takový naducaný obličej. Ale dneska jde už upravit snad i to video a je možné vymazat všechny vrásky, tak ani žádné výplně obličeje nepotřebuje. A ti co o ní píší, že je to padesátka po botoxu jí jen závidí. Copak tohle o lidech ještě nevíte? :)

hodnocení

0x

Která paní? Žádnou nevidím ...

evelina*
10.01.21 10:40
hodnocení

Tady

Stále není žádná fotka vidět...

elina*
hodnocení

Asi je to blokovano. Jsou to videa z youtube, kanal superholly

elina*
hodnocení

l.instagram.com/... zde se stranka otevre

elina*
10.01.21 10:42
hodnocení

depe
hodnocení

0x

elina: I když by měla nějaké úpravy obličeje, je to její věc. Tak proč by se to mělo někde rozebírat. Možná je ta paní nešťastná, ale vy to máte asi za atrakci.

elina*
hodnocení

Nestastna neni, je naopak sympaticka. Me vubec nenapadlo, ze by mela mit upravy.

depe

Asi by se jí nelíbilo, že jí někdo vláčí po diskuzích. Ani tobě by se to nelíbilo.

Někteří lidé potřebují být středem pozornosti, milují takovou možnost, že je vidí a všímá si jich co nejvíce lidí. Proto si na net dávají hodně svých fotek a videí. Tady ji nikdo ani nechce záměrně poškozovat pomluvami.

hodnocení

0x
Děti mají na základce asi ve druhé třídě v knížkách povídku o tom, že při úsměvu se nesmějí lidé jen ústy, ale opravdový a pravý úsměv je poznat podle nádherně rozzářených očí. V nich začíná úsměv i kdyby se ústa nesmála, tak oči radost vyzáří. Na jediné fotce jsem nenašla úsměv, kdy se usmívá její srdce. Snaží se o šťastný úsměv, ale má pocit, že být krásná a veselá je její povinnost. Šťastná není, jen chce nějak působit. Především tím působí uměle. Pokud jsou mimické svaly ve tváři tuhé při větším úsměvu, znamená to skrývání frustrace, nějakého sklamání. To pak může působit jako plastika. Díky jejímu pocitu povinnosti být dokonalá, ji to k plastikám táhne. Někteří lidé umějí bolest skrýt při své řeči, vypovídávají se a to je trochu potěší, tím se skryje pocit skrytý v hloubce.
V první chvíli mi přišlo, že má uměle změněné svaly na lícních kostech. Nějak chce působit šťastnější.

lidus*
hodnocení

0x

Španělsky umí? Pokud ano může vám být jedno co si dělá s obličejem.

hodnocení

0x

Nwm, co je botox, ale od té ženské bych se nechal ukecat .. :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]