Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomoc-práce na doma

Od: lenkali* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den všem.

Z hlediska časové tísně hledám pro přilepšení rozpočtu práci na doma. Zatím jsem se setkala jen se samým podvodem. Má někdo zkušennosti s prací na doma? Existuje vůbec taková skutečná práce?

Předem děkuji za rady a případné tipy

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

0x

Pravděpodobně není. Zde máte spoustu odpovědí na toto téma, které se zde již několikrát probíralo. PT /stařenka/

#domácí+práce

hodnocení

0x

Řeší se to zde často, ale žádná seriózní práce neexistuje. Je to jen práce typu pyramida, zaplatit poplatek a rozesílat dál inzeráty, aby platili další lidé Vám...takže nic pořádného. Také bych nějakou práci na doma brala, ale nic není...bohužel...

hanher*
hodnocení

0x

Dobrý den,

99% domácích prací je podvod.

V této ne zrovna moc lehké době není jednoduché najít normální prác, a natož nějakou na doma.

Většinou bývají ze známosti, ale opravdu je nelehké na zrovna takovou narazit.

alf*
hodnocení

0x

NE, neexistuje.

Tedy ve skutečnosti nějaké práce jsou ovšem šance narazit na takovu je téměř nulová. Důležité je přemýšlet, pokud nastupuji jako svářeč také nedám budoucímu zaměstnavateli x tisíc aby mě vzal. Tedy pokud mi někdo nabízí i domácí práci nemá logiku mu posílat nejprve x set korun.

Smiřte se s tím, že práci na doma neseženete pokud se tedy nepřidáte k těm kteří rozesílají pár okopírovaných stránek za pár stovek.

Prohledejte zdejší poradnu, každý týden tu je dotaz na práci doma.

tuterez
hodnocení

0x

Ahoj!
Dneska jsem dostala první výplatu, dvě stovky, z emailingu. O co jde? Dostáváte emaily a když na ně kliknete, přičítají se vám peníze na účet. Pár kliků denně, které zaberou 5 minut a máte vyděláno ;). Nejsou to žádné zázračné částky, ale každá koruna nebo stovka se hodí, ne? Časem to můžou být třeba i 2-4 tisíce :). Pro mě, jako začínající "hledačku” práce na internetu, bylo důležité, že nemusím vůbec nic investovat a je to zcela nezávazné, registraci můžu kdykoliv zrušit.

Nechcete se taky přidat? Můj email: tuterez@gmail.com Se vším bych poradila, jako radila paní, co doporučila emailing právě mně ;).

marenka*

Tuterez, koukám Ctrl C a Ctrl V a nacpat to do všech otázek co tu najdete že? *zed* Lidi tady nejsou hloupí, stačí jim když si to přečtou jednou a kdo bude mít zájem, tak se s Vámi spojí.

karina*

tuterez, takže pořád to stejné, nemaťte lidi .

Emailing - co to tedy znamená? Můžete klikat na e-maily jak vzteklý ale přes částku 200 Kč se nikdy nedostanete, pokud nebudete dostatečně aktivní při získávání nových členů.

viz vadne.cz/...

Dobrou noc, karina

tuterz

ok, beru na vědomí, omlouvám se, nechci se nikoho dotknout ;)

za odkaz děkuji

dobrou, terez

auojetdqbf
hodnocení

0x
yyqcfxycwihehxm ifoiwbghunwcols.com/... [url=http://zfamnhwxdrldfij.com]hyrluuzjodxkfok[/url]

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]