Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co říkáte na tento přestup D. Písařovicové do DVTV?

Od: willybrandt* odpovědí: 25 změna:

Za mě pecka, co si o tom myslíte? idnes.cz/...

25 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

No a v čem má být ta pecka? *nevi*

Je moderátorka, tak moderuje. Spíš by mě udivilo, kdyby šla pilotovat Gripen *smich*

willybrandt*
hodnocení

Máte kvalitní moderátory (profíky) a méně kvalitní :)

To máte bezesporu pravdu. Pecka by podle mě však spíše bylo, kdyby konečně vykopli mektavou Jarinu.

hodnocení

3x

Neříkám na to nic. Žumpa jako žumpa. Obě jsou mi u zadku.

hodnocení

2x

Co je to to "DVTV"?

willybrandt*
hodnocení

Internetové zpravodajství, projekt dvou bývalých moderátorů ČT. cs.m.wikipedia.org/...

Aha takže Bakalonoviny, z tímhle na mne jako Karviňákem nechoďte*bum*

Na mě taky ne, další hlásná trouba gaunera Bakaly
willybrandt*
hodnocení

A kde máte důkaz, že je hlásná trouba Bakaly? Přitom čtete Parlamentní listy, to je mi panečku kvalitní žurnalistika. A otázka směřovala jinam.;)
donpapa

Juraja, znáte lepší a vyváženější internetovou TV než DVTV? Kterou?

Kdo ji platí? Willy

Tak nevím, jestli jsou Parlamentní listy kvalitní žurnalistika nebo není ale co vím, tak tam mají profil všechny vládní í nevládní politické strany a poslanci. Kteří tam pomalu denně vkládají nové články, příspěvky a odpovídají na dotazy.

parlamentnilisty.cz/...

hodnocení

2x

Tak je mladá, krásná a šikovná. Co víc? Asi ji to na Českejch přestalo z nějakého důvodu bavit. Nebo jí nabídli lepší prachy? Je to rozhodně její věc. Držím ji palce, aby se ji dobře dařilo. Kouknu se tam na ni.

lete
hodnocení

0x

Lidi prostě pracoviště mění. Pracovník, jako každý jiný... Takže člověk si to přečte a nic si o tom nemyslí.

willybrandt*
hodnocení

Tak ptám se na kvalitu. Ona je na očích, tak si názor udělat člověk může. Ach ta česká pasivita.
lete

Pasivní rozhodně nejsem, jenom mi to také zrovna toto nepřijde jako pecka. :)

Tak třeba nám, nechápavým, pan Willy Brandt vysvětlí, v čem že spatřuje onu pecku...

wingman
,, Ach ta česká pasivita. ´´No jeden váš soukmenovec a současník, pane Brandt, nazýval Čechy smějícími se bestiemi. Neskončil moc dobře ... *smich* Takže pozor na generalizování...
willybrandt*
hodnocení

Wingman: Asi nevíte, kdo to byl Willy Brandt. Jako sociální demokrat asi těžko pekl se soukmenovci. Než něco okomentujete, zjistěte si základní info o historii. Jako starosta a později kancléř byl na vrcholu 60. až 70. let minulého století.
wingman

Tak chápu, že je zde asi nějaká jazyková bariéra, nicméně vězte, že soukmenovec znamená v češtině příslušník téhož kmene, národa, jazykové skupiny dobryslovnik.cz/...

Což Willy s Reinhardem snad byli, ne? Že byl Willy rudý (nebo přinejmenším měl velkou příchylnost k východním souduhům) je vcelku známo, stejně jako pletky jeho nejbližších kolegů se Stasi, kvůli čemuž nakonec odstoupil - není liž pravda

Ale dozvíme se už konečně, v čem má spočívat ta pecka? Denně změní zaměstnání stovky, možná tisíce lidí, tak jen nechápu co vás na tom tak rozvášnilo.

willybrandt*
hodnocení

Z tohoto pohledu ano. Byl spíše přikloněný ke spolupráci a k dialogu s tehdejší NDR, což konzervativci odmítali. Takže za jeho kabinetu došlo ke sblížení vztahů mezi Němci. Jako starosta vítal tehdejší amerického prezidenta Kennedyho. Jeho politika byla moderní, rozhodně ne blízko komunistické ideologii. Máte pravdu, že kontakty z Východu mu rozvrátil kabinet a musel rezignovat a nahradil ho Helmut Schmidt, jeho ministr, který se ocitl v ekomicky zajímavé době.

K Písařovicové: Pecka pro mě, nevnucuju to nikomu, je to subjektivní pohled. Je úspěšná, má kvalitní schopnosti, její rétorika je na vysoké úrovni a zkušenosti již má také. Navíc je elegantní, slušná a pohledná. Jde si za svým a v DVTV určitě zapadne a zvýší úroveň o level výše. Těším se na rozhovory vedené její maličkostí.

motak
hodnocení

0x
Ja myslím, že nevím. Nijak me to neovlivňuje, tak je mi to asi jedno. Vím že ta paní existuje,ale tím konci můj zájem.

hodnocení

0x

Vůbec nic. Je mi to totálně ukradené.

dejv111*
hodnocení

0x

Pecku v tom nevidím žádnou. Moderátorka podávající jednostranné zprávy na ČT přešla do média více méně s podobným přístupem na poli politiky. Na dvtv jsou zajímavé rozhovory s lidmi mimo politickou oblast, tam vidim velice vysokou kvalitu práce zvlášť pana Veselovského a paní Drtinové. Uvidíme, jaká bude paní Písařicová.

hodnocení

0x

Kdo je Písařovicová? Až do dotazu jsem o ni neslyšel!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]