Nejste přihlášen/a.
Sice 7mld. lidi, ale z toho pouze cca 1/2 chlapu, z toho maximalne pouze 1/4 ve vekovem rozsahu, ktery by byl asi pro Tebe akceptovatelny a z toho cca 4 obligatni procenta gayu.
A hned ses na nejakych 35 milionech.
Pokud si v sobe pripustis, ze ses treba trochu rasista, hned to cislo muze klesnout na nejakych 10 milionu.
A pokud v sobe objevis i trochu xenofoba, klesne Te to na rekneme 5 milionu a pokud si pripustis i trochu nacionalismu, pak se dostanes na krasne cislo 50000 priteplenych cechu v akceptovatelnem veku.
A mezi nimi najit toho jednoho osudoveho uz nemuze byt takovy problem.
Jsem se do tý tvojí teorie tak začetl a započítal, že mi vyšlo, že jedinej, kdo mě má opravdu rád, jsem já sám... ![]()
To je dojemné,až mi slza ukápla. Zasvěť hledání toho člověka celý život. Víš,jaká to bude krása,až ho ve věku kolem padesáti let konečně najdeš,on bude zrovna umírat na hroznou nemoc,ty ho obejmeš a on ti šťasten skoná v náručí...
. Ještě,že jsi napsal 17 let,Gay kluk. Pokud bys napsal 17 let,Gay holka,asi bych ti nevěřil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.