Nejste přihlášen/a.
Sice 7mld. lidi, ale z toho pouze cca 1/2 chlapu, z toho maximalne pouze 1/4 ve vekovem rozsahu, ktery by byl asi pro Tebe akceptovatelny a z toho cca 4 obligatni procenta gayu.
A hned ses na nejakych 35 milionech.
Pokud si v sobe pripustis, ze ses treba trochu rasista, hned to cislo muze klesnout na nejakych 10 milionu.
A pokud v sobe objevis i trochu xenofoba, klesne Te to na rekneme 5 milionu a pokud si pripustis i trochu nacionalismu, pak se dostanes na krasne cislo 50000 priteplenych cechu v akceptovatelnem veku.
A mezi nimi najit toho jednoho osudoveho uz nemuze byt takovy problem.
Jsem se do tý tvojí teorie tak začetl a započítal, že mi vyšlo, že jedinej, kdo mě má opravdu rád, jsem já sám...
To je dojemné,až mi slza ukápla. Zasvěť hledání toho člověka celý život. Víš,jaká to bude krása,až ho ve věku kolem padesáti let konečně najdeš,on bude zrovna umírat na hroznou nemoc,ty ho obejmeš a on ti šťasten skoná v náručí.... Ještě,že jsi napsal 17 let,Gay kluk. Pokud bys napsal 17 let,Gay holka,asi bych ti nevěřil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.