Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zamyšlení nad životem

Od: denisd odpovědí: 5 změna:
Tíží mě posledním rokem táhlé myšlenka, že na světě je jedna osoba, které jsem souzen a on mne... Tahle myšlenka mi dělá život hrozně smutný a nejhorší je to, že se mi zdál už i sen a vím, že to byl on a umíral na nějakou nemoc... Vím , je to jenom sen ale co kdyby to byl nějaký vzkaz? Co když tu osobu nenajdu a nestihnu ji obejmout a říct jak moc mi je líto, že jsem ho nenašel dřív ... Ahh , ale šance je to malá ho najít, když je na světě něco přez 7 miliard lidí ... Ale já se nevzdám, najdu si tě (17 let, Gay kluk)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Sice 7mld. lidi, ale z toho pouze cca 1/2 chlapu, z toho maximalne pouze 1/4 ve vekovem rozsahu, ktery by byl asi pro Tebe akceptovatelny a z toho cca 4 obligatni procenta gayu.

A hned ses na nejakych 35 milionech.

Pokud si v sobe pripustis, ze ses treba trochu rasista, hned to cislo muze klesnout na nejakych 10 milionu.

A pokud v sobe objevis i trochu xenofoba, klesne Te to na rekneme 5 milionu a pokud si pripustis i trochu nacionalismu, pak se dostanes na krasne cislo 50000 priteplenych cechu v akceptovatelnem veku.

A mezi nimi najit toho jednoho osudoveho uz nemuze byt takovy problem.

jezevec*

Jsem se do tý tvojí teorie tak začetl a započítal, že mi vyšlo, že jedinej, kdo mě má opravdu rád, jsem já sám... *smich*

liska5

Klídek, Jezevče, je to víc, jak 4%. Dokonce se někde uvádí 11%, takže výsledek hodí mnohem větší cifru. A pak můžeš být jedním z nich milován.*srdce**ua*

liska5
hodnocení

0x

Nejdřív, co říká snář: Umírajícího vidět - udivující nebo potěšující zpráva. Též dědictví.

Takže i přeS těch 7 miliard je možná šance.

hodnocení

0x

To je dojemné,až mi slza ukápla. Zasvěť hledání toho člověka celý život. Víš,jaká to bude krása,až ho ve věku kolem padesáti let konečně najdeš,on bude zrovna umírat na hroznou nemoc,ty ho obejmeš a on ti šťasten skoná v náručí...*plac*. Ještě,že jsi napsal 17 let,Gay kluk. Pokud bys napsal 17 let,Gay holka,asi bych ti nevěřil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]