Nejste přihlášen/a.
Ač nejsem z teplého kraje, kde je všechno dřív, narazila jsem včera na kočičky a takovou tu kalinu s růžovými střapečky květů. - Spatřili jste taky nějaký podobný úkaz?
Moje žena kvete každý den a na počasí nezáleží.
No jo - jenže večer zase uvadá
.
Viděli, viděli. Novoroční pochod, který jsem si zorganizovala sama pro sebe. Kvetl tam jasmín nahosemenný, jak mi prozradili zdejší rádci. Bylo to loni, letos jsem si udělala také novoroční pochod, ale jinou trasou, kolem jasmínu letos ne.
Je to krása, na Nový rok vidět v tom jíní krásný zlatožlutý rozkvetlý keř. Byla jsem z toho jak v Jiříkově vidění. Jaga.
Letos jsem už viděla bohatě kvést kalinu. Jakmile si ale člověk utrhne větévku do vázy, spláče nad výdělkem. Brzy mu všechno opadá a je z toho jen velký nepořádek.
A věřte, nebo ne, dneska odpoledne jsem viděla toho hnusného španělského plzáka, jak leze po zápraží. Jako by nestačilo, že nás trápí v létě, už si, potvory, zvykají i na zimu. Ten lupnul. Dobře mu tak.
To mně vřesy na balkoně taky v plném květu několika barev. A uvnitř to je napínavé. Po čajové kúře se mi rozjel ten vánoční kaktus. Plno korálků, které brzy rozkvetou.
007, někdy se stane, když vánoční kaktus s poupátky přemístíme, nebo třeba jen pootočíme květináč, poupata opadají. Nebyl to u vás tento případ? Škoda, že vám nerozkvetl.
Nyní mi v koupelně začala kvést taková rostlina s velkými listy, hrozny drobných kvítků, ale název nevím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.