Nejste přihlášen/a.
Tento rok byl opravdu hodně divný, složitý a obtížný. Ale zase, dal nám něco, o čem jsme ani netušili, že existuje. Zaktivizoval nás v době, kdy jsme nevěděli, že umíme sebrat tolik odvahy a síly. Pomomohl nám tam, kde to vypadalo beznadějně. Poslal nám dobré, laskavé a hodné lidi, kteří nám pomohli nebo jen nám dodali sílu a schopnost přežít. Co jste, koho jste letos potkali? Co vám pomohlo? Za co jste vděční? A co byste raději vymazali do naprostého zapomnění? V rodině vás ubylo nebo přibylo a jste tomu rádi?
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Moc vás prosím, žádnou polituku, žádné "filozofování" a dokazování něčeho, co dokázat stejně nejde. Jen prosím, podělte se s bilancováním roku 2020 před tím, než přivítáme NOVÝ ROK, který určitě bude lepší.
s láskou a přátelským pozdravem babka z Ostravy
Jejda, to by byl dlouhý text...
Nepovedlo se mi jezdit pravidelně do termálů, jak jsem si přál. Motorkářské závody ani jednou. Narodil se mi čtvrtý vnouček, zemřela mi milovaná tchýne, odešel jsem do předčasného důchodu.
Virtuálně jsem se potkával s milými lidmi na této poradně, nic mi nechybí, rok byl pro mne velice dobrý a příští, ten bude ještě lepší.
Ať se všechna starost zruší, ať zavládne pokoj v duši. Co bolelo, ať se zhojí, co těšilo, ať se zdvojí
Hezký celý rok.
Dobrý den, děkuji roku 2020 za to, že mě udělal zase o rok starším a žár kremační pece je už více citelnější . Zdravím!
P.S. Snad ten text není politický.
Zahřálo mě u srdíčka, že jsme se nejbližšími ve zdraví (teoreticky ) dostali až do Nového roku a největší přání mé je, aby se to takto opakovalo ještě dlouho. I když mě tato doba nevyhovuje, ale s úspěchem jí toleruji. A peníze? Ty budou a my nebudeme, tak pokud můžeme, užijme si co se dá. Bídu a hlad nemáme, tak co si přát více.
Věřím v popodovější rok 2021. A nebo takto - jaký si to uděláš, takový to máš.
Nejmladší vnučka se i přesto, že škola téměř není, naučila číst a psát. Dcera má rok nového přítele a dáli pán Bůh tak se množit nebudeme, manžel je nejhodnější člověk na světě a skvěle o mně pečuje, vyléčila jsem se (zatím se to tak jeví) z rakoviny zato RS je pěkně rozjetá a ledviny v trapu. Po letech se ozvala švagrová co konečně přišla na to, že rodina je víc než majetek. Rok i přes problémy byl dobrý a snad ten letošní bude aspoň tak dobrý a ne horší. Všechny vás zdravím a mějte se rádi.
Bohuže ta aktivizace, ohleduplnost, pomoc, to vše bylo v první půlce roku. Tehdy jsme se opravdu semkli. Spousta lidí bezištně pomáhala, lidé na sebe byli hodní. Bohužel teď už je to pohádka, lidé kašlou na opatření a když to půjde takto dál, tak se z toho nevyhrabeme.
Ajo, děkuji, že myslíte na lidstvo. Ale já se ptala na vás, na vaši osobu. Nenutím vás ke svěřování, ale nám dvěma a všem nám, stejně starým, může být lidstvo ukradené. Už se musíme postarat sami o sebe. Moc nám všem, seniorům, přeji klid, spokojenost, zdraví, hodnou rodinu a kamarády a nějaká korunka navíc, potěší.
To nemáte ani jednu pozitivní zprávu pro nás? Jak s tím můžete žít pane pesimisto.
Já mám radost, že konečně nasněžilo, vše je ukryté pod bílou peřinou. Také bych mohla napsat, že mě hrozně štve, že jsou vleky zavřené. Otvíračku vleků neovlivním, tudíž neřeším, jsou i jiné radosti..
Já myslím, že nezaškodí být trošku realista. Pak těch mnoho optimistů má deprese a my jsme vpohodě, protože jsme to předpokládali a opak nás pozitivně rozveselí
jsem realista, ale ze bych to nejak vic prozival, to fakt ne, to spis vsichni okolo se uplne zblaznili ..at uz stoji na jakekoli strane barikady... Jinak to, ze napadl snih je naopak pro me stejna radost, jako kdyz otevrete doporuceny dopis s nastupem vykonu trestu na 5 let, a mistem, kde se mate do 48h hlasit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.