Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sledování seriálu s vědomím zápletky

Od: jirkaa odpovědí: 4 změna:
Ahoj, nedávno jsem začal sledovat seriál dark na netflixu. Chtěl jsem si o něm přečíst co se o něm píše. A první co uvidíte je obrázek ze kterého poznáte, že jedna postava tam je i další postavou. Je to tam jedna z hlavních zaápletek takže vás to opravdu naštve na druhou stranu je v tomto seriálu tolik tajemství že se vyplatí sledovat ikdyž tu věc už tuším.
Takže příště bych o takto nových seriálech neměl ani číst
Stalo se vám někdy něco podobného?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Jo jo pamatuju dobu, kdy hlasatelka před kriminálkou, říká něco v tom stylu:

" Dnes uvidíte, jak vrah pan Novák, přejede autem a zabije svojí manželku, ale víc vám neprozradím,nechci vám kazit zážitek z filmu a nechte se překvapit"*smich*

vilik*
Evidentně to byla relace pro speciální publikum, jako například v otázce v někdejším pořadu Z. Izera:"Jakou barvu má tento bílý, opakuji BÍLÝ, kůň?"

Zato dnešní seriály, to je jak pro dem...ty

"V minulém díle jste viděli" - Následuje 15-ti minutový sestřih z minulého dílu.

A poskončení, zase :

"V příštím díle uvidíte" - Následuje 15-ti minutový sestřih, toho nejlepšího z dalšího dílu a to dokonce z prozrazením zápletky"

hodnocení

0x

Stalo nedavno. Koukam na serial a po chvili mi dostlo, ze je podle knihy kterou sem cetla.

Takze sem si uzivala srovnavani jak sem si to predstavovala ja a jak to pojali v serialu.
Serial ma dalsi serie a ja sem porad spokojena, ikdyz jsem asi tri knihy napred :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]