Ahoj, nedávno jsem začal sledovat seriál dark na netflixu. Chtěl jsem si o něm přečíst co se o něm píše. A první co uvidíte je obrázek ze kterého poznáte, že jedna postava tam je i další postavou. Je to tam jedna z hlavních zaápletek takže vás to opravdu naštve na druhou stranu je v tomto seriálu tolik tajemství že se vyplatí sledovat ikdyž tu věc už tuším. Takže příště bych o takto nových seriálech neměl ani číst Stalo se vám někdy něco podobného?
Jo jo pamatuju dobu, kdy hlasatelka před kriminálkou, říká něco v tom stylu:
" Dnes uvidíte, jak vrah pan Novák, přejede autem a zabije svojí manželku, ale víc vám neprozradím,nechci vám kazit zážitek z filmu a nechte se překvapit"
vilik*
Evidentně to byla relace pro speciální publikum, jako například v otázce v někdejším pořadu Z. Izera:"Jakou barvu má tento bílý, opakuji BÍLÝ, kůň?"
Stalo nedavno. Koukam na serial a po chvili mi dostlo, ze je podle knihy kterou sem cetla.
Takze sem si uzivala srovnavani jak sem si to predstavovala ja a jak to pojali v serialu. Serial ma dalsi serie a ja sem porad spokojena, ikdyz jsem asi tri knihy napred :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.