Nejste přihlášen/a.
Celý týden je hezky a o víkendu se zase zkazilo počasí. Člověk si říká, že to už nemůže být náhoda. Je možné, že je počasí částečně ovlivněno nějakou lidskou činností? Nebo je to hloupost?
No.
Na to existuje teorie, ze jak cely tyden bezi fabrikove provozy, tak se akumuluje (a ted nevim presne co) v atmosfere a vzdy na ke konci tydne uz je toho tolik, ze akorat na vikend se to projevi ve forme deste.
To sem si ted nevymyslel. Jenom pisu, na co si od nekud vpominam. Urcite se o tom da nalezt vice.
Kazdopadne v dnesni dobe nepretrzitych provozu dostava tato teorie trhliny. Nicmene pres tyden je provoz stale vyssi.
Tak jako tak, clovek rozhodne na pocasi - nebo spise podnebi - jiste vliv ma. Ostatne jako vsechno zive ve velkem mnozstvi na tehle planete. Jinak by to ani neslo...
Moje babička říkávala, že za to můžou ti co pořád lítají do kosmu a vysílají tam družice. O ¨vlivu člověka na životní prostředí se mluví stále ale četla jsem knihy Václava Klause a v mnohém s ním souhlasím.Konec konců nejnovější výzkum ukazuje že chov dobytka na pastvině a bio plyn je daleko víc škodlivin než výfukové plyny aut a freony z ledniček. Příroda si poradí a počasí bylo různé vždycky.
někde jsem četl, že při trávení v žalůdku nebo kde v těch čtyřech věcech krávy vzniká metan, a že to je velké VELKÉ nebezpečí...
pustil jsem to z hlavy, krávu už jsem neviděl naživo ani nepamatuji, ale teď kolega připomněl metan, tak na HDD něco zablesklo...
tak jsem to našel 21stoleti.cz/... čtěte, to je neuvěřitelné!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.