Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ovlivňujeme nějak počasí?

Od: imsorry* odpovědí: 18 změna:

Celý týden je hezky a o víkendu se zase zkazilo počasí. Člověk si říká, že to už nemůže být náhoda. Je možné, že je počasí částečně ovlivněno nějakou lidskou činností? Nebo je to hloupost? :)

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Je zcela jasné a pochopitelné,že lidský vliv na počasí je reálný.Je o tom spousta vědecké literatury.

JABRAKA

marenka*
hodnocení

0x

Tohle se řídí Murphyho zákony ;)

hodnocení

0x

určitě to není náhoda...stačí, když mně bolí klouby a za pár dní už máte špatné počasí... takže se omlouvám...*smich*

marenka*

Hejkale, nezbude než Vás okamžitě vyléčit!;)

jabraka*

Ano,Hejkalova artroza způsobuje zhoršení počasí.Nový vědecký poznatek je tu!.

JABRAKA

imsorry*
hodnocení

:D Jo jo, já čím déle si doma upravuji vlasy a make-up na večer, tím více pak venku prší *smich*

hodnocení

0x

No.

Na to existuje teorie, ze jak cely tyden bezi fabrikove provozy, tak se akumuluje (a ted nevim presne co) v atmosfere a vzdy na ke konci tydne uz je toho tolik, ze akorat na vikend se to projevi ve forme deste.

To sem si ted nevymyslel. Jenom pisu, na co si od nekud vpominam. Urcite se o tom da nalezt vice.

Kazdopadne v dnesni dobe nepretrzitych provozu dostava tato teorie trhliny. Nicmene pres tyden je provoz stale vyssi.

Tak jako tak, clovek rozhodne na pocasi - nebo spise podnebi - jiste vliv ma. Ostatne jako vsechno zive ve velkem mnozstvi na tehle planete. Jinak by to ani neslo...

imsorry*
hodnocení

Díky, něco takového jsem si představovala, už jsem to také někde slyšela.

8976*

ano tato teorie je často zveřejnována - jedná se o zvířený prach - průmysl stavby, silniční provoz ...a po 4 - 5 dnech, dojde k navázání na vodní páru a vyvolá srážky a změnu proudění v atmosféře...

imsorry*
hodnocení

Ano, to jsem si myslela. Díky, jsem ráda, že to není jen ten Murphyho zákon. :)

lidus*
hodnocení

0x

Moje babička říkávala, že za to můžou ti co pořád lítají do kosmu a vysílají tam družice. O ¨vlivu člověka na životní prostředí se mluví stále ale četla jsem knihy Václava Klause a v mnohém s ním souhlasím.Konec konců nejnovější výzkum ukazuje že chov dobytka na pastvině a bio plyn je daleko víc škodlivin než výfukové plyny aut a freony z ledniček. Příroda si poradí a počasí bylo různé vždycky.

jabraka*

Ano,Liduš,vždy jsem zeleným oponoval,že spalování větví na zahrádce ovlivní vývin skleníkových plynů méně,než tlení v kompostu.Mnohem menší účinek má CO2,než metan.

JABRAKA

hodnocení

0x

někde jsem četl, že při trávení v žalůdku nebo kde v těch čtyřech věcech krávy vzniká metan, a že to je velké VELKÉ nebezpečí...

pustil jsem to z hlavy, krávu už jsem neviděl naživo ani nepamatuji, ale teď kolega připomněl metan, tak na HDD něco zablesklo...

tak jsem to našel 21stoleti.cz/... čtěte, to je neuvěřitelné!

pt®

Jak je vidět z článku od Hejkala, není to lidskou činností, ale krávama. *smich* PT /stařenka/

hodnocení

0x

Krávy jedny! Ještě i počasí nám kazí, nestačí že na trávník to... však víte co, ne?

kytka*
11.04.10 16:24

*frajer*

marenka*

... a prdí taky hadi? :D

ar*

Jeden můj kamarád na to má teorii,že zato můžou poslanci , celý týden dělají hovno a tak to musí o víkendu pánbuch spláchnout.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]