Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Věta k zamyšlení

Od: idkkk odpovědí: 11 změna:
Když dám sám sobě pěstí a bolí mě to, tak jsem silný, nebo slabý?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

30.12.20 13:48
hodnocení

22x

Blbý

razman

U nás na vesnici byl policajt (je to už hodně let),který byl tak přísný a poctivý,že i sám sobě pokuty dával a manželka mu utekla,protože nenosil domů z práce žádné peníze :)

jofa*
hodnocení

4x

Ještě tam chybí jedna možnost a tu si každý domyslí.

liska5
30.12.20 16:06
hodnocení

1x

Hrdina.*smich*

hodnocení

1x

No já bych řekla, že jste trochu divný a měl byste se opravdu nad tou svou větou dobře zamyslet Vy sám. *co*

idkkk
hodnocení

Tak tohle nenapadlo mě.. jen jsem to viděl na internetu a jednoznačnou odpověď jsem nevymyslel a tak jsem se chtěl zeptat ostatních jak to vidí oni.

Tak to jsem moc ráda, že tohle nenapadlo Vás. V tom případě se na takové blbosti vykašlete, protože to je fakt o ničem. Bude lepší, když budete přemýšlet o něčem, co pro Vás bude nějak přínosné a někam Vás to posune. Tohle je konina. :)

idkkk
hodnocení

Někdy je lepší si zpestřit život blbostmi, než radit ostatním, co mají a nemají dělat, když o to nestojí.. nemusíte být tak vážná.

Máte pravdu, ale v tom případě nechápu proč jste se ptal, když vlastně o radu nestojíte. Nebo je to tak, že chcete aby ostatní přemýšleli ve stejné úrovni jako Vy? *co*A nemyslíte si, že byste toho chtěl trochu moc? Položil jste otázku veřejně a v tom případě se musíte smířit i s tím, že všichni nebudou naladěni na stejnou vlnu. ;) A když si chcete zpestřovat život blbostmi, Vaše volba. :)

hodnocení

1x

Nezlobte se za upřímnost, ale jste trouba.

Život nám postupně připraví tolik facek, že mi připadá velice hloupé, přidávat si nějaké ještě sám. Co z toho máte?

Podle mě jste slabý. Silný člověk přece nemlátí sám sebe. A ani ty ostatní. Jaga.

abrovicky
hodnocení

0x

Moje babička moravská by řekla: toj chumaj je to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]