Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik lidi bylo naockovano?

Od: rustikan odpovědí: 19 změna:
Zdravim, kdyz se dokazi do druheho dne secist vsechny testy a urcit, kdo byl nakazen a hned zverejnit. Existuje nejaka stranka, kde je verejne napsano, kdo byl jiz ockovan?
Me by to treba zajimalo a i vice lidi, aby byl prehled kolik vakcin uz bylo podano.
Nic jsem nenasel, je nejaka takova stranka?

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

rustikan,

kazdopadne informace o ockovanych je celkem dulezita
V dnešní době jak hodně je důležitá tato informace a k čemu? Pro laickou veřejnost.?

hodnocení

0x

Nene, zatím není žádná databáze naočkovaných, snad příští týden...

Je to jako se vším, na vše mají dost času...

razman

Znáte rčení "Spěchej pomalu"a možná ani toho spěchu netřeba. Podívejte se na video

Bezva, proč to video končí "objektivně" v půli věty?

razman

Nejspíš dotyčná osoba neumí přesně nastříhat video ale určitě se dá celé video dohledat na TV Prima. cnn.iprima.cz/...

Tak tady odkaz na twitter O. Šerého. Lze předpokládat, že pokud by reportáž byla vytržená z kontextu, nedal by si ji na vlastní stránky.

twitter.com/...

razman

Pane Amper máte přehled *palec2* Já byl na twitteru dnes snad poprvé v životě.Díky Vám,už nejsem sám (Katapult) :)

razman: Já taky téměř poprvé. A upřímně, překvapilo mě, jak pěkný twitter pan Šerý má. Mám pouze Facebook a aktivně jej nevyužívám. Jednak s tím neumím a jednak 99,9% stránek na které jsem narazil je hromada hnoje. Jak vidno, vše je o lidech.

razman

U nás v rodině má facebook akorát tchýně ale těch starostí kolem toho,samozřejmě padajících na mou hlavu,kolikrát už ani nevím co je větší zlo,jestli ten facebook nebo tchýně *smich*

makk
hodnocení

0x

Oficiální statistiky jsou zde: onemocneni-aktualne.mzcr./... , ale očkování zatím neřeší.

rustikan
hodnocení

Razman: To jste me prekvapil, tak pak kde je cela ta nase epidemie. No nebudu tady rozvadet debatu. Kazdopadne informace o ockovanych je celkem dulezita, ale na to maji hromadu casu.
razman

Já jen reagoval na ten spěch a v podstatě všelijaké protichůdné informace o epidémii.Pokud by byl Silvestr už dnes,tak video považuji za nejapný žert ale ten Mudr. ve videu není osoba fiktivní z konspiračních webů.Tož tak :(

liska5

Jestli je epidemie Vám vysvětlí v zahradnictví, kde dělají věnce..Prý 3x tolik, než jiné roky touto dobou. On i ten Láďa Mrkvička na covid dojel...

razman

Milá liska5 pokud jste majitelka zahradnictví tak zvýšená poptávka na pohřební věnce je dozajista důležitý indikátor zvýšené úmrtnosti,jenže Vy používáte v argumentaci slovíčko "prý" 3x tolik a bohužel, nevěřím Vám ani to,že jste četla úmrtní list Ládi Mrkvičky.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, ono zatím stačí sledovat zpravodajství a na čísla je času dost. Asi je jasné, že počet očkovaných je limitován množstvím vakcíny dovezené do ČR (což je zatím jen vzorek, který je stejný pro všechny státy EU). Očkuje se a zájem o očkování je větší, než množství vakcíny, tak si musí lidé počkat na další várku. Očkují se přednostně zdravotníci a starší pacienti ve velkých nemocnicích (Praha, Brno a už i Ostrava). Jinak odhaduji, že Váš postoj k očkování je negativní, což je Váš problém. Zdravím!

jabraka*
hodnocení

0x

Protože to zatím platí pojišťovny,bude přehled zcela určitě u nich.Pokud budou ochotni se s vámi o tom bavit,pak směřujte dotaz tam.

JABRAKA

fidor
hodnocení

0x

Očkuje se teprve krátce, ale bylo slyšet několikrát ve zprávách, kolik lidí se již proočkovalo.

joudic*
hodnocení

0x
vzdyt privezli vsehovsudy jednu krabici, i jednookych lidi bude v cr vic nez ockovanych

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]