Nejste přihlášen/a.
Blbý by to nemuselo být, když jste se rozešli v dobrém. Jenom jestli by to pro tebe nebylo ještě horší. Ty na něho ještě myslíš a aby si třeba nebyla zklamaná jeho reakcí.Může ti např. napsat, že už někoho má. Tak mu možná napsat jenom pozdrav, třeba přání do Nového roku, ale nepsat mu, že ti chybí a takové ty citové věci. Uvidíš co ti odepíše.
Ne není to blbý proč, napište nezávazně pozdrav případně využijte svátků k přání jak už tu zaznělo, při té příležitosti se můžete optat jak se má jak se vede tohle se běžně používá i jako zdvořilostní a někdy i dalo by se říct " řečnická otázka" a to proto že odpověď na takový dotaz si nevynucujeme a pakli-že se tázaný nevyjádří přejdeme to mlčky... Zareaguje-li můžete pak pokračovat normálně v konverzaci zmínit se že vám chybí a pak už nechat na něm jestli by se chtěl vrátit nebo nechá tak...
Život je krátký , líná huba hotové neštěstí je známé úsloví. Nebude-li z jeho strany zájem nic tím neztratíte... nenaléhejte ale za zdvořilý pozdrav případně optání nic nedáte a nikdo nic netratí při nejhorším to zůstane jak to je...čeho se tedy bát...
Rozešli jste se a váš vztah je tedy "zahraná partie:. Proč se k tomu vracet, proč to znovu otevírat? Ten pán má možná už novou partnerku a dopis od Vás by mu nemusel být vůbec příjemný. Je konec, rozešli jste se, chtěli jste to oba a tak už se mu nepleťte do života. Proč? Muži nemají rádi vtíravé ženy.
Spíš si najdětě nějakého jiného kluka a začněte od začátku. A vyvarujte se chyb, které jste třeba udělala s tím prvním. Jaga.
Ještě bych ráda, kdybyste mi mohla vysvětlit, co to je NEHEJTUJTE MĚ. Nikdy jsem ten výraz neslyšela? To je něco jako "nelitujte mě"?
To je slovník současných pubošů. Ten výraz vychází z anglického hate - tedy nenávidět, přičemž hejtování je něco jako psaní nenávistných (čti jiných, než se líbí dotyčnému) komentářú a pod
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.