Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můžu mu napsat?

Od: lampa64 odpovědí: 7 změna:
Ahoj, chci se zeptat jestli není blbý napsat svymu bývalýmu. Jsme spolu po rozchodu v dobrým ale chci se mu zas ozvat. Napsala bych mu jenom jak se třeba má atd. Chci se jen zeptat jetsli to není blbý. Jsem holka a je nám 17. Trochu se bojim reakce. Chci mu napsat z toho důvodu ze mi furt chybí, a já už nevím co s tím furt na nej myslím a nejde to změnit..Prosím nehejtujte mě. Nejsem nějak zkušená v chození s klukama. Dekuji všem.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Jsou vánoce a silvestr. Pošli mu jen přání do nového roku,nic víc. A neutrálně,kdyby měl už novou přítelkyni a ta mu lezla na maily a p.,ať není průšvih. No a uvidíš reakci...

sest
hodnocení

0x

Blbý by to nemuselo být, když jste se rozešli v dobrém. Jenom jestli by to pro tebe nebylo ještě horší. Ty na něho ještě myslíš a aby si třeba nebyla zklamaná jeho reakcí.Může ti např. napsat, že už někoho má. Tak mu možná napsat jenom pozdrav, třeba přání do Nového roku, ale nepsat mu, že ti chybí a takové ty citové věci. Uvidíš co ti odepíše.

janm*
hodnocení

0x

Ne není to blbý proč, napište nezávazně pozdrav případně využijte svátků k přání jak už tu zaznělo, při té příležitosti se můžete optat jak se má jak se vede tohle se běžně používá i jako zdvořilostní a někdy i dalo by se říct " řečnická otázka" a to proto že odpověď na takový dotaz si nevynucujeme a pakli-že se tázaný nevyjádří přejdeme to mlčky... Zareaguje-li můžete pak pokračovat normálně v konverzaci zmínit se že vám chybí a pak už nechat na něm jestli by se chtěl vrátit nebo nechá tak...

Život je krátký , líná huba hotové neštěstí je známé úsloví. Nebude-li z jeho strany zájem nic tím neztratíte... nenaléhejte ale za zdvořilý pozdrav případně optání nic nedáte a nikdo nic netratí při nejhorším to zůstane jak to je...čeho se tedy bát...

hodnocení

0x

Rozešli jste se a váš vztah je tedy "zahraná partie:. Proč se k tomu vracet, proč to znovu otevírat? Ten pán má možná už novou partnerku a dopis od Vás by mu nemusel být vůbec příjemný. Je konec, rozešli jste se, chtěli jste to oba a tak už se mu nepleťte do života. Proč? Muži nemají rádi vtíravé ženy.

Spíš si najdětě nějakého jiného kluka a začněte od začátku. A vyvarujte se chyb, které jste třeba udělala s tím prvním. Jaga.

Ještě bych ráda, kdybyste mi mohla vysvětlit, co to je NEHEJTUJTE MĚ. Nikdy jsem ten výraz neslyšela? To je něco jako "nelitujte mě"?

To je slovník současných pubošů. Ten výraz vychází z anglického hate - tedy nenávidět, přičemž hejtování je něco jako psaní nenávistných (čti jiných, než se líbí dotyčnému) komentářú a pod *smich*

Děkuji, Promone, zase tedy vím o něco víc. Stejně ale vzpomínám na doby, kdy většina Čechů mluvila česky, člověk rozuměl každému a mateřský jazyk se nemrzačil. Jaga.

hodnocení

0x

Ne nepsat ,maximálně čumkartu s přáním zdraví a všeho nejlepšího do nového roku! Cokoliv jeného je dost nepřijatelné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]