Zdravím, nechci aby to někdo bral jako Hate na Mareše, sám ho mám moc rád jako moderátora. Ale ruku na srdce, jako zpěvák a skladatel je opravdu strašný a to je konstruktivní kritika, nic osobního. Jak je možné, že vyprodává O2 arénu a má tolik fans?
Já zas nechápu, co lidi mají na Gottovi nebo třeba Lucii Bílé. Snad každý druhý finalista talentových nebo pěveckých soutěží zpívá líp. Nebo obecně co lidi táhne na narvaný koncert jejich idola, když si ho můžou v klidu poslechnout doma.
liska5
To tomu asi nerozumíte, když dokážete tohle napsat.
id
Také mám své favority, poslouchám je doma, ale pokud je příležitost, nenechám si je ujít naživo. Nedá se to srovnat. Stačí mi jeden jejich koncert a jsem spokojená. Příroda nás obdařila nejen ušima, ale máme také oči
sarka*
Někomu se nelíbí třeba Gott, ale zase se mu líbí dechovky. Každá generace má to své. Co je jako na tom divného. To je takové ofrňování se nad druhými.
Já ho teda neposlouchám, ale ty texty mají většinou hlavu a patu narozdíl od produkce jiných uctívaných rádoby umělců. A píseň pro Karla Gotta, kterou sesmolil pro ranní show evropy2 byla velice dojemná. Rada pro vás je jednoduchá. Na koncert nechoďte a rádio v případně Marešovy pro vás závadné produkce ihned vypněte.
gg*
Jak říkám, neměl to být hate na Mareše. Sám ho mám rád, s ostatními názory co tady píšou na karla gotta apod. Se neztotožňuji a i když karla gotta neposloucham, pořád u něj vidím určitý talent, který prostě nemá jen tak někdo. Stejně tak existuje mnoho umělců, které opravdu nemám rád a chápu, že je někdo poslouchá. Ale u Mareše prostě nevidím žádný důvod, proč se proslavil jako zpěvák
liska5
Kdo říkal, že se Leoš Mareš proslavil, jako zpěvák? Před pár dny byl na Dvojce v dialogu, a tam sám o sobě řekl, že vlastně moc zpívat neumí.
donpapa
Leoš Mareš určitě není zpěvák, ani se za něj nepovažuje. Dnes už to je značka, kterou vybudoval výjimečně schopný a pracovitý člověk. Lidé ho mají rádi a on má rád lidi. Nestydí se za svůj úspěch a těžce vydělané peníze. Ctí pravidlo, že může dostávat pouze ten, kdo dává. A dává hodně. Lidé nechodí na koncerty Leoše Mareše, oni chodí na Leoše Mareše.
U nás je oblíbenej pro svůj humor ráno na Evropě 2. O sobě říká, že je moderátor a zpěvákem se necítí, že to neumí. Populární je, že tu šou má vymakanou a dobré hosty a že si na nic nehraje a přispěje nebo pomůže, když je třeba.
Každýmu se holt líbí něco jiného. Pro mě je Mareš a vše okolo něho příšerná věc. Když ho slyším, mám normálně vyrážku. Já bych na něho nešel i kdyby mě platili. Ovšem, je to jen moje věc, můj problém. Nikomu ho nezakazuji, ať si každej poslouchá co chce. Já si rád poslechnu Nedvědy, Marušku Rottrovou, Dobeše, Katapult, Kabát, vynikající je Mejla Hlavsa, ing. Jan Haubert, doktor Petr Pečený, samozřejmě nesmíme zapomenout na Black Sabbath, Ozzyho, Iron Maiden, AC DC. Taky nechci aby někdo říkal, že to je muzika o ničem. Když se ti nelíbí, neposlouchej to a hotovo.
Nijak zvlášť to nesleduji,ale nebylo to trochu opačně? Prvně se proslavil a zbohatl (jako moderátor?) a až poté začal i zpívat? A když už jste slavnej,tak projde i ten zpěv,ne?
doplněno 26.12.20 19:00:
Ty rady neposlouchat Mareše mi připomněly člověka,kterého oslovuji "dědečku",i když jím není. Existuje vánoční písnička od Neckáře. Když jsem byl u dědečka,zazněl tento hit v rádiu. Dědeček vystřelil z křesla jako mladík,skokem se přemístil k zásuvce,vyrval šňůru ze zdi a zařval - " Já ti,ku.va,dám alelujá!". Dobrej přístup...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.