Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to reklama na stránky?

Od: berger® odpovědí: 8 změna:

Je tady nový uživatel,nick Mara. Položí otázku o IQ a dostane odpověď od nového uživatele,nick Bara. Prý má hrát šachy a doporučený odkaz vede na "Šachy pro každého".Fajn. O sedm minut se Bara ptá,jak se naučit šachy. Odpovídá Mara,doporučuje rodinný kurz na stránkách "Šachy pro každého". *smich2*. Otázka zní - je to jen náhoda?*haha*

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Otázku od Mary jsem neviděla, ale jestli to je tak, tak se pan "mara" snaží sehnat klientelu. Ale tady mu asi pšenka moc nepokvete.

blbeden
Ty mu dáš Bombu?

liska5
hodnocení

4x

To je někdo pěkně vykutálenej. Šachy hraju, a zrovna tam nepůjdu.*stop* Ať si to tady přečte Mara i Bara!

hodnocení

0x
O kolik by svět byl jednodušší kdyby to někdo nahlásil normálně... [nahlásit]
hodnocení

"Někdo nahlásil normálně" - hm,registraci mám pár dní a na tlačítko nahlásit jsem si ještě nezvykl. Navíc jsem rád,když mou domněnku posoudí více lidí. No nic,beru to jako výtku. Propříště to ignoruji,třeba to někdo normálně nahlásí...

Mohl to udělat kdokoli kdo to četl, kdo tam přispíval. To nebylo vyloženě na vás.
hodnocení

Tak OK. Asi si toho nevšimli,já takové detaily vidím...*mir*

To znam z práce. Helpdeskový systém. O problému všichni vědí, třeba i několik dní, mimo IT. Do helpdeskového systému to nezadá nikdo. A když se najde někdo kdo se optá kdy to půjde a zjistí, že se to neřeší tak prohlásí to co kolega Berger. Já tomu nerozumím, tady je to dokonce snažší- na klik.
@berger
Nemusíš se ničeho bát,nikdo ti hlavu neukousne ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]