Nejste přihlášen/a.
Kdo chcete, zkuste. Já jsem v šoku, protože to uhodli
musíte odpovídat rychle.
Test využívá pevnného propojení neuronů v lidském mozku, které je u všech jedinců naší rasy stejné. Jde pouze o myšlenkové pochody, které u všech zkoumaných jedinců vyústí v překvapivě stejný závěr.
15+6
3+56
89+2
12+53
75+26
25+52
63+32
123+5
Řekněte nářadí a barvu
Teda Kytko, to počkejte až sem zkopíruju výsledek.. patříte mezi 2 procenta, která mají odlišné či abnormální myšlení,ty odpoví něco jiného. :D
No skoro.. tak to se mi nějak nepovedlo, ale já řekla červené kladivo a byla jsem hotová,že to tak bylo..z tolika možností co se nabízí tak to byla asi náhoda
Vaše odpověď na poslední otázku byla ČERVENÉ KLADIVO.
Jak je možné, že jsem věděla co jste odpověděli? Odpověď je jednoduchá 98 procent lidí odpoví právě červené kladivo nebo kladivo červená a 2 procenta, která mají odlišné či abnormální myšlení, odpoví něco jiného. NAPIŠTE DO KOMENTÁŘŮ CO JSTE ODPOVĚDĚLI VY...
Mě číselná řada nijak neovlivní.Barvu jinou jako modrou nezvolím,i kdyby na mě působilo řada vlivů.No a nářadí?Asi šroubovák.
Takovej jsem já.
JABRAKA
No mně opravdu vyšlo kladívko, ale napadlo mně dřevěné /asi podle držátka, topůrka/, PT /stařenka/
Jsou 3 důvody, proč zde nebyla drtivá většina odpovědí tzv. standardních - t.j. kladivo - červená (ano, toto opravdu mělo vyjít):
1) příklady nejsou správně zadány (nejspíš jste se sekla a opsala jste je sem buďto chybně a nebo jste si je jen tipla - správná varianta příkladů má vytvářet řadu či posloupnost tak, aby vyvolala v mozku tu správnou asociaci - tato řada ji nevyvolává)
2) dále i kdybych připustil, že tato řada onu asociaci vyvolává (opravdu tomu tak ale není, jelikož je chybná), tak se vše zkazí tím, že drtivá většina lidí, která si zde tento ´´test´´ udělala sjela po prvních pár příkladech ihned nakonec k oné klíčové otázce o nářadí a barvě, takže si nářadí a barvu defacto pouze tipli (tudíž nářadí a barva nevyplynuly z vyvolávané asociace) - prostě ta klíčová otázka byla moc na očích a to svádělo k tomu, aby se na čtení jejího přezkočilo dříve než se vypočítají příklady.
3) i tak je zde spousta lidí, kterým jistě vyšlo kladivo - červená, ale napsali koště - růžová jen proto, aby byli jiní...
Ano, všechny 3 varianty jsou v tomto případě správně.
Tady je příklad obdobného testu (napíšu jej tak, aby s nejvyšší pravděpodobností vyšel (nesjíždějte k otázce dříve než vyřešíte postupně všechna zadání a s odpovědí na otázku příliš neváhejte):
1+1=
2+2=
4+4=
8+8=
16+16=
32+32=
64+64=
128+128=
256+256=
512+512=
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Řekněte zeleninu!
Tady se to zkazilo tím, že už tu byla odpověď. Neodpovím, abych to nezkazila jiným Jinak to s nářadím jsem zkopírovala z internetu a pravda je, že tam se rolovalo víc, takže poslední otázka nebyla vidět
Tady odsud to mám web.libimseti.cz/...
Teda já jsem ostuda, mám dvě chyby - tedy za tři. slovo výjimečné - já napsala vyjímečné ...to jsou věci takhle po ránu
To je pravda, teď na to Papene kápla. MY jsme to měly dobře!
A v tom případě můj diktát dopadl na výbornou a jsem spokojená ...když je Pap takhle odhalila ...
Tak jsem našla vysvětlení
výjimkaU některých podstatných jmen tvořených od sloves pomocí předpony vy- dochází k dloužení předpony (vy- > vý-) a naopak ke krácení kořenové samohlásky (jím > jim). Vedle slova výjimka sem patří např. výhybka od vyhýbat, výšivka od vyšívat.
Adjektivum výjimečný spolu s adverbiem výjimečně nejsou utvořené ke slovesu vyjímat, ale právě k substantivu výjimka (srov. podmínka: podmínečný, užitek: užitečný). Proto zachovává i jeho délkové poměry: výjimka, výjimečný, výjimečně.
Ale teda i vyjímečný a vyjímečně se mi líbí víc
Marenko, já bych do toho už neštourala, to je nějaký moc vědecký ...prostě Papene usoudila, že to mají špatně a já jí věřím...
Mařenko, našla správné zdůvodnění, které je od slova ,,výjimka,, /mně se také ta druhá možnost líbí více, ale hold ta pravidla.../ PT /stařenka
Tak děvčata překvapení já měla vyjimečně takto ,místo výjimečně .Jo holt jsem zapadla mezi Vás,já to brala od slova vyjimka/ale to je blbě/ takže za 2 . Ae co jsme dobrý,ne?Já po tolika letech ze školy
Jo, já tady machruju s výjimkou, a nevydržím dělat tajnosti. KOULE JAK BRNO Přitom jenom 4 chybičky, z tolika slov, to mohli být hodnější teda
Jdu se zahrabat..
Mařenko, neplačte,hold dneska nebyl Váš den. Vždyť Vám to pálí, že kolikrát jen koukám.
PT /stařenka/
To jsem se učila ale na sebedůvěru dobrý :D Přitom mi čeština vždycky šla, ale já poslední dobou dělám fakt chyby. mě-mně, i-y na konci slov, hrůza
Mařenko, včera není dnes a kočka není pes, už to pusťte z hlavy. Ten diktát byl stavěný tak, aby udělalo, co nejvíce lidí chybu. Tady to dělal malinký vzorek lidí, ale v celé republice byste byla v první desítce. Tak, žádné chmury, a hezký večer PT /stařenka/
Pt, to je hezké povzbuzení já už se pomalu bojím psát
Ale dám na Vaše slova a jak mi vždycky říkal tatínek.. "tvoje starosti bych chtěl mít" :D (to myslím na sebe!) Posílám Vám také
Výborně, ani jedna chyba. Z diktátu máte za jedna.
Tak jsem nic nezapomněla... ze školy je to už...škoda vzpomínat, předloni jsme měli sraz 30 let po maturitě
Mám taky 1 chybu. Ale dorazilo mě spojení
Smysl a poslání hradu byly odedávna výjímečné. To je tak správně nečeské spojení )
chicht
Šprte mi nikdy nikdo neřekl... vždycky jsem byla spíš trochu flink... čeho jsem se dočkala na stará kolena :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.