Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malý testík :-)

Od: marenka* odpovědí: 59 změna:

Kdo chcete, zkuste. Já jsem v šoku, protože to uhodli *sok*

musíte odpovídat rychle.

Test využívá pevnného propojení neuronů v lidském mozku, které je u všech jedinců naší rasy stejné. Jde pouze o myšlenkové pochody, které u všech zkoumaných jedinců vyústí v překvapivě stejný závěr.

15+6

3+56
89+2
12+53

75+26
25+52

63+32

123+5

Řekněte nářadí a barvu

59 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kytka*
hodnocení

0x

kleště -modré:D

marenka*
hodnocení

Teda Kytko, to počkejte až sem zkopíruju výsledek.. patříte mezi 2 procenta, která mají odlišné či abnormální myšlení,ty odpoví něco jiného. :D

michala*

kladivo-černé

marenka*
hodnocení

No skoro.. tak to se mi nějak nepovedlo, ale já řekla červené kladivo a byla jsem hotová,že to tak bylo..z tolika možností co se nabízí *sok* tak to byla asi náhoda *nevi*

Vaše odpověď na poslední otázku byla ČERVENÉ KLADIVO.
Jak je možné, že jsem věděla co jste odpověděli? Odpověď je jednoduchá 98 procent lidí odpoví právě červené kladivo nebo kladivo červená a 2 procenta, která mají odlišné či abnormální myšlení, odpoví něco jiného. NAPIŠTE DO KOMENTÁŘŮ CO JSTE ODPOVĚDĚLI VY...

mil®
hodnocení

0x

motyka , hnědá

papene*

kosa-černá

ale nechápu ani ťuk

kytka*
10.04.10 21:04
marenka*
hodnocení

Pap, já už taky ne *hi* Já na to narazila náhodou, řekla jsem červené kladivo a přišlo mi to dobrý, tak jsem to sem dala.. a nějak to nevyšlo *zed*

kytka*

Asi jste sem ten výsledek dala moc brzo

papene*

Dnešní večer je vůbec nějaký divný.*zed*Asi nějaký erupce na slunci.:D

marenka*
hodnocení

Stalo se něco? *sok*

fidonet*

Já jsem dal kladivo - žlutá .. co to znamená?

katerina*
hodnocení

0x

šroubovák - s červeno černou rukojetí

pepyk93*
hodnocení

0x

Kladivo,zelená

Těsně...*smich*

krulis*

Pepyku tak to jste na tom stejně jako já,taky kladivo a barva zelená:D

ajulkaa*
hodnocení

0x

lopata-bílá

marenka*
hodnocení

Tak jsem si dala jiný testík, etiketu ;) Musím se přiznat, 5 otázek špatně *hi*

ceskatelevize.cz/...

napravo v nabídce klik na test etikety ;) přímo na něj mi ten odkaz nechce jít

doplněno 10.04.10 22:32:

nalevo*zed*

papene*

marenko tak kde?*smich*

marenka*
hodnocení

Nalevo ;) testy inteligence si dneska nedělám *smich*

kytka*

Dnes jsem pohořela u Špačka, má nějaká divná pravidla*vtip*na druhý pokus 3 špatně, ach jo IQ tykve

papene*

Taky mi Špaček nějak nesedl.:D

hodnocení

0x

Já měl kladivo zelený. Asi mám Monaho... *smich*

jabraka*
hodnocení

0x

Mě číselná řada nijak neovlivní.Barvu jinou jako modrou nezvolím,i kdyby na mě působilo řada vlivů.No a nářadí?Asi šroubovák.

Takovej jsem já.

JABRAKA

pt®

No mně opravdu vyšlo kladívko, ale napadlo mně dřevěné /asi podle držátka, topůrka/, PT /stařenka/

Můj manžel (pokusný králíček) neochotně počítal a pak otráveně pravil: modrý šroubovák. Jaroušku, nejste sám.

bena*
hodnocení

0x

Pila , modrá...

marenka*
hodnocení

98 procent lidí odpoví právě červené kladivo nebo kladivo červená a 2 procenta, která mají odlišné či abnormální myšlení, odpoví něco jiného
A co z toho plyne? Jelikož tedy jediná jsem odpověděla červené kladivo, mám myšlení jako 98% lidí, jelikož to je nadprůměr, jsem naprůměrně průměrná a na poradte jsou všichni s abnormálním myšlením. A pokud se zamyslím sama nad sebou, jsem z toho tedy jelen a to znamená, že 98% lidí jsou jeleni. A jestli někdo rozumí těmto větám, tak to klobouk dolů
moji

Jsou 3 důvody, proč zde nebyla drtivá většina odpovědí tzv. standardních - t.j. kladivo - červená (ano, toto opravdu mělo vyjít):

1) příklady nejsou správně zadány (nejspíš jste se sekla a opsala jste je sem buďto chybně a nebo jste si je jen tipla - správná varianta příkladů má vytvářet řadu či posloupnost tak, aby vyvolala v mozku tu správnou asociaci - tato řada ji nevyvolává)

2) dále i kdybych připustil, že tato řada onu asociaci vyvolává (opravdu tomu tak ale není, jelikož je chybná), tak se vše zkazí tím, že drtivá většina lidí, která si zde tento ´´test´´ udělala sjela po prvních pár příkladech ihned nakonec k oné klíčové otázce o nářadí a barvě, takže si nářadí a barvu defacto pouze tipli (tudíž nářadí a barva nevyplynuly z vyvolávané asociace) - prostě ta klíčová otázka byla moc na očích a to svádělo k tomu, aby se na čtení jejího přezkočilo dříve než se vypočítají příklady.

3) i tak je zde spousta lidí, kterým jistě vyšlo kladivo - červená, ale napsali koště - růžová jen proto, aby byli jiní...

Ano, všechny 3 varianty jsou v tomto případě správně.

Tady je příklad obdobného testu (napíšu jej tak, aby s nejvyšší pravděpodobností vyšel (nesjíždějte k otázce dříve než vyřešíte postupně všechna zadání a s odpovědí na otázku příliš neváhejte):

1+1=

2+2=

4+4=

8+8=

16+16=

32+32=

64+64=

128+128=

256+256=

512+512=

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

Řekněte zeleninu!

marenka*
hodnocení

Tady se to zkazilo tím, že už tu byla odpověď. Neodpovím, abych to nezkazila jiným ;) Jinak to s nářadím jsem zkopírovala z internetu a pravda je, že tam se rolovalo víc, takže poslední otázka nebyla vidět *hi*

doplněno 11.04.10 17:35:

Tady odsud to mám *nevi* web.libimseti.cz/...

durancea*
hodnocení

0x

Já to právě zkusila na manželovi - kombinačky modré :)) (jako Kytka)

kytka*
11.04.10 18:31

hodnocení

0x

kladivo - modrá

doplněno 11.04.10 18:57:

a pro /moji/

jsem odpověděl zeleninu = MRKEV =

papene*

;) Tak něco co každý zná a používá.Mateřský jazyk.*placni*

zpravy.idnes.cz/...

binka*

Teda já jsem ostuda, mám dvě chyby - tedy za tři. *hi* slovo výjimečné - já napsala vyjímečné ...to jsou věci takhle po ránu *smich*

papene*

:DJá měla tu samou a stejně ta správná možnost je taková divná.*zed*

marenka*

Já se ani nepochlubím *zed*. Výjimečné taky špatně a další chyby *plac*

papene*

A nemají tam chybu oni?*haha*

Kdo to kdy slyšel výjimečné?Vždyť to nejde ani napsat?*cert*

binka*

To je pravda, teď na to Papene kápla. MY jsme to měly dobře!*smich*

doplněno 12.04.10 08:45:

A v tom případě můj diktát dopadl na výbornou a jsem spokojená ...když je Pap takhle odhalila ...*haha*

marenka*

:-P Tak jsem našla vysvětlení *sok*

výjimkaU některých podstatných jmen tvořených od sloves pomocí předpony vy- dochází k dloužení předpony (vy- > vý-) a naopak ke krácení kořenové samohlásky (jím > jim). Vedle slova výjimka sem patří např. výhybka od vyhýbat, výšivka od vyšívat.
Adjektivum výjimečný spolu s adverbiem výjimečně nejsou utvořené ke slovesu vyjímat, ale právě k substantivu výjimka (srov. podmínka: podmínečný, užitek: užitečný). Proto zachovává i jeho délkové poměry: výjimka, výjimečný, výjimečně. *nevi*

doplněno 12.04.10 08:48:

Ale teda i vyjímečný a vyjímečně se mi líbí víc *bum*

binka*

Marenko, já bych do toho už neštourala, to je nějaký moc vědecký ...*smich*prostě Papene usoudila, že to mají špatně a já jí věřím...*vtip*

papene*

;)Jasně, přeci si nebudeme kazit den nějakou vyjímečností!*haha*

pt®

Mařenko, našla správné zdůvodnění, které je od slova ,,výjimka,, /mně se také ta druhá možnost líbí více, ale hold ta pravidla.../ PT /stařenka

kytka*

Tak děvčata překvapení já měla vyjimečně takto ,místo výjimečně .Jo holt jsem zapadla mezi Vás*vtip*,já to brala od slova vyjimka/ale to je blbě/ takže za 2 . Ae co jsme dobrý,ne?Já po tolika letech ze školy*vtip*

marenka*

Jo, já tady machruju s výjimkou, a nevydržím dělat tajnosti. KOULE JAK BRNO *hi**bum*Přitom jenom 4 chybičky, z tolika slov, to mohli být hodnější teda *plac* Jdu se zahrabat.. *fn*

pt®

Mařenko, neplačte,*plac*hold dneska nebyl Váš den. Vždyť Vám to pálí, že kolikrát jen koukám. ;) PT /stařenka/

marenka*
hodnocení

Ježíši, to je hezký *pusa* Děkuju *slunce*

papene*

marenka tady si to může každý opravit.*ua*

pepinator.tym.cz/...

marenka*
hodnocení

To jsem se učila *cteni* ale na sebedůvěru dobrý :D Přitom mi čeština vždycky šla, ale já poslední dobou dělám fakt chyby. mě-mně, i-y na konci slov, hrůza *hi*

pt®

Mařenko, včera není dnes a kočka není pes, už to pusťte z hlavy. Ten diktát byl stavěný tak, aby udělalo, co nejvíce lidí chybu. Tady to dělal malinký vzorek lidí, ale v celé republice byste byla v první desítce. Tak, žádné chmury, a hezký večer *slunce*PT /stařenka/

marenka*
hodnocení

Pt, to je hezké povzbuzení *pusa* já už se pomalu bojím psát *hi* Ale dám na Vaše slova a jak mi vždycky říkal tatínek.. "tvoje starosti bych chtěl mít" :D (to myslím na sebe!) Posílám Vám také *slunce*

kytka*

Můj tchán vždy dětem říkal učte se , *tuc*hloupých je dost

Výborně, ani jedna chyba. Z diktátu máte za jedna.

Tak jsem nic nezapomněla... ze školy je to už...škoda vzpomínat, předloni jsme měli sraz 30 let po maturitě *nevi*

papene*

*cert*šprte!*bum*

doplněno 13.04.10 19:10:

marenka, takže lebka za 1*?

marenka*
13.04.10 19:17
hodnocení

Jasně *ua*

papene*

Ten šprt byl na inženýrku, tak ho rozšiřuji i na mařenku.*fn*

marenka*
hodnocení

:-P a tohle jsem měla úplně za jedna *smich* testy.nanic.cz/...

fidonet*

Mám taky 1 chybu. Ale dorazilo mě spojení

Smysl a poslání hradu byly odedávna výjímečné. To je tak správně nečeské spojení :))

chicht*smich*

doplněno 13.04.10 21:54:

Šprte mi nikdy nikdo neřekl... vždycky jsem byla spíš trochu flink... čeho jsem se dočkala na stará kolena :D

moji

Koukám, že jste napsal odpověď jako jediný.

Každopádně je to tak - mělo to vyjít mrkev - jste naprosto normální *smich* (nebo spíš průměrný v systému myšlení)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]