Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Půjdou vaše děti po novém roce do školy

Od: ondrejlitera® odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,půjdou vaše děti po novém roce do školy nebo budou opět doma.libi se vám že jsou děti od jara doma.muzou se všechno učit jenom přes počítač.ja si myslím že se prvňáčky přes počítač nenaučí číst a psát.maji jít do školy jenom prvňáčky a druhaci nebo má jít první a druhý stupeň společně,co si o tom myslíte,děkuju.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Bohužel nepůjdou..

pb®
hodnocení

4x
Neůjdou a já budu psát učitelce i řediteli školy. Protože mi přijde jako ubohost, aby online výuka začínala ve 4.třídě v 10 hodin a trvala 60min. Nikde jinde takto trapně osekanou výuku snad nemají a podle mě se konkrétně naše učitelka jednoduše fláká, ale dětem dá na doma tolik práce, že to nejsem schopná za celý týden stihnout. Takže přečtu zadání prací, eliminuju rovnou nesmyslné úkoly jako nauč se báseň nebo natoč video jak skáčeš přes švihadlo a soustředíme se na úkoly, které mají poslat. Jinak to vážně při zaměstnání nezvládám a já si nebudu brát ošetřovné za 70 procent platu, abych učila místo učitelky, která si odblekotá hodinu denně a je doma za 100. Jsem nasraná.

hodnocení

2x

Pokud vím, má jít po Novém roce do školy první a druhá třída ZŠ; ostatní budou doma. Ideální to asi úplně není, ale co sá dá dělat? Např. pro vysokoškoláky je to ale podle mě nejlepší způsob výuky (resp. pro velkou část VŠ oborů).

Určitě ne pro ty vysokoškoláky, kteří mají práci v laboratořích či praxe ;)

Praxe je NENAHRADITELNÁ

By mě zajímalo, jaká bude úmrtnost v 1. ročnících ČVUT - strojárna, elektro. 80 procent?

pb®
Praxe na VŠ běží s max. 25 přítomnými lidmi, je na to výjimka.

hodnocení

2x

K tématu.

To,že jsou děti doma.Nechodí do školy.Je pěkná svi..árrna a zločin vůči dětem a vzdělání.

Všichni se plácají po ramenou,jak běží distanční výuka a a jak jde všechno hezky jako po másle.

Jenže děti trpí.trpí tím,že jsou zavření doma.Trpí tím,že se NIC..NIC nenaučí.Prostě bez chození do školy to nejde.A v neposlední řadě trpí rodiče.Kteří po práci musí sednout ke kompu a hledat a hledat a tisknout a pání politici.Oni ty rodiče musí kolikrát ty úkoly za děti dělat,protože ty děti na to už dlabou.Den za dnem utíká a děti do školy půjdou nevím kdy,..naštěstí moje děti nejsou v rizikových ročnících.Nejsou třeba v devítce,nebo prvním ročníku střední školy.Takže to zase tolik existenčně neřeším.Nicméně i tak.

Páni politici.Moc prosím Vás.Do školy vraťte děti co nejdříve !

Už dost prosím. Co z těch dětí vyroste? Nebo vlastně už vím,chybí žáci do učebních oborů a k lopatě.Tak,to je asi váš záměr,že?

lidus*
hodnocení

0x

Vnučka do 1třř. asi ano, vnučka do 5tř asi ne, ještě může být vše jinak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]