Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to v pořádku?

Od: barbora* odpovědí: 7 změna:

Je v pořádku že jsme se o prázdninách scházeli se spolužákama na srazech a hráli hru pusa na pusu? Je nám všem čerstvě 15. Mně to přišlo stupidní a dětinský, zajímá mě, jestli jste vyváděli podobný kravinky. K dospívání to holt asi patří..

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

6x

V době covidu je to hodně nezodpovědné! I mimo covid bych do toho nešla. Nestojím o opary a afty. Pusu na pusu jen se svou stálou láskou.

Vím jen, že jsme v tom věku denně hráli vybišu, fotbal a školku se švihadlem nebo míčem o zeď.

joudic*
hodnocení

2x
no my u pusy nezustavali a misty to melo k detinskosti teda hodne daleko ;) a asi bychom to delali i covid necovid, decka takove veci maji uplne u zadele.
sirokko

Moje osmdesátiletá matka, středně těžká kuřačka. to má taky u zadku, covid necovid. Taky mě při přivítání/rozloučení dlouze objímá a políbí na tvář. Při dotazu, jestli nemá strach, řekne neroprodukovatelné věci na adresu všech strašpytlů :-D

hodnocení

0x

To je i mezi spolužáky? Nejen mezi spolužákem a spolužačkou?

Tak toho bych se neúčastnil.

dnes
hodnocení

0x

V pořádku to není, už kvůli nákaze, ale je jasné, že 15-ti letí takto neuvažují. Ale jak píšete, jinak trapná hra, jenom taková uslintaná ptákovina.

hodnocení

0x

Vůbec to není v pořádku, jedině každý sám do přírody, na svoji zahradu nebo se zabavit doma s rodiči či sourozenci.

jamazije*
hodnocení

0x
Je to naprosto vpohodě. Konečně někdo kdo si umí užívat v 15 jsme dělali o dost horší věci . Nechápu ty odpovědi předemnou no vás bych chtěl teda vidět(pokud se to učastnilo mezi holkou a klukem!)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]