Když nebyla Koktová, byla to obyčejná puberťačka. Pak přes postel přebrala Partyšové Pepu Koktu a od té doby patří do skupiny pochyných celebrit, které se na výsluní dostaly přes postel někoho slavného. Než svedla Koktu, nebyla ani modelka ani moderátorka, byla to obyčejná holka s přehnaně ambiciózní mámou, která se po jejích zádech a přes společenské skandály taky vyšplhala na pochybné výsluní.
doplněno 26.12.20 14:44:
@pb: Josef Kokta je jedním z milionářů v hudebním průmyslu. Od roku 2003 je jediným podílníkem společnosti Česká hudba.
Opravdu mě nezajímá, kdo s kým polehává, kdo čeká čí dítě a kdo byl kde na jakým večírku. Pro mě je bulvár úplně pasé. Jsou na světě podstatně zajímavější věci. Na webech, co jsem dnes četl je jediná zmínka o této dívčině pouze v této otázce.
liska5
Tak se nemusíte zapojovat do diskuse. To, co napsali jiní, mi stačí.
liska5
Tak se nemusíte zapojovat do diskuse. To, co napsali jiní, mi stačí. Já jen, jestli mi něco neušlo v kultuře...
Otázka zní,čím je významná? Protože jsem ani netušil,o koho jde,tak pro mě není významná ničím... Souhlasím s Jenykem. Mmchdm,jména Partyšová,Pepa Kokta - to je co za lidi?. Asi jsem kulturní barbar...
doplněno 25.12.20 21:12:
To je dobrý...Benův příspěvek mě inspiroval,dal jsem to do googlu. A mimo jiné to na mě vyhodilo - související vyhledávání Monika Štiková! Nunici !
@berger, jméno Partyšová nebo Portyšová jsem už někde možná slyšel, ale Koktová a Kokta, to tedy vůbec. A nemyslím si, že bych o něco přišel. Spíše naopak.
Koukal jsem, kde všude se o ní na internetu píše. Jediný, co jsem našel je malý titulek kdesi v hloubi na Seznamu. Nenašel jsem ovšem dostatek odvahy na to kliknout a číst.
Verešová aspoň opravdu nějaké jméno v modelingu měla ale tahle familie si akorát hrála na honoraci v nějaké pochybné české show (tipu Osborn famiy) na kterou nikdo nekoukal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.