Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidi,
dostal jsem k objednávce tento magnetek na ledničku ale vůbec netuším co by to mohlo bít Tak se obracím na vás Netušíte co to je?
Děkuji za pomoc
Už dávno jsou pryč časy, kdy třeba takový Josef Lada nakreslil obrázek a bylo tam všechno jako živé. Dneska, čím větší ptákovina, tím lépe. Autoři tak zamaskují fakt, že vůbec neumějí kreslit a mládež šílí.
Mně to připadá jako dvě za sebou jdoucí želvy. Při troše fantazie možná i šneci. Ale nejpravděpodobněji jsou to dva zelené "plácance" na cestě, po které táhlo hejno hus.
A i když v dotazu máte ošklivou hrubku, chválím Vás za ni. Protože v tomto případě by autor opravdu zasloužil BÍT. Na lednici bych si nic podobného nedala. Ale je fakt, že každý máme jiný vkus, tak, co já odsuzuji, jiný nad tím může plesat. To záleží na každém z nás.
Hezké Vánoce - Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.