Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Netradiční dárky pod stromeček

Od: marketa* odpovědí: 17 změna:
Dostala jsem tento rok od příbuzných kuriózní dárky. Balení roušek,4 respirátory,vitamíny D a obálku s penězi a tam napsáno určeno výhradně na testy Covid. Nevím,jestli to mám brát jako moderní ježiškovi dárky pro tento rok nebo je to opravdu kuriózní letos pod stromečkem co jsem dostala?

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Je to kuriózní. Bohužel jsou Vaši příbuzní zblblí mediální masáží. Já jsem kupříkladu dostal knihy (jako každý rok – některé na přání, ostatní příjemně překvapily) a další dárky, jež mi udělaly radost, takže v tomto ohledu nebyly letošní Vánoce pro mě ničím výjimečné.

marketa*
hodnocení

Teta zase dala strejdovi namalovaný obraz PSA a tam seznam co smí a co nemá strýc dovoleno v 5 stupních detailně vyznačené.To je též kuriózní dáreček.

ipo
hodnocení

2x

Taky jste od příbuzných nemusela dostat vůbec nic. A někdy jsou praktické dárky lepší než nějaké opakující se blbinky. Počkejte jak budete ráda, když budete moci jednou sáhnout do té obálky a své peníze ušetřit.

hodnocení

2x

Také jsem dala letos jeden trochu netradiční dárek. Dozadu do jehličí na stromek jsem pověsila klíčenku s malou pneumatikou. A po rozbalení všech dárků jsem vybídla dědu, aby hledal, že na stromku má ještě jeden.. Našel tak rychle, až jsem se podivila. A na co prý mu ta klíčenka bude?

Povídám: jsem starý houbař a vím, že když najdu v lese malý hříbek, je třeba prozkoumat okolí, třeba bude někde opodál větší. Děda nepochopil, co jsem tím myslela a šel se místo toho podívat na PC. Přitáhla jsem z balkónu zatím jednu novou letní pneumatiku. Že jsem opravdu našla opodál větší. Koukal, pak se ptal, na co jednu? Řekla jsem, že to bude rezerva. Že jsem neměla víc peněz. ;)V hlavě mu to asi šrotovalo a pak prohlásil: Že ty máš někde ještě ty tři?

Bingo! Měl ohromnou radost.*tanec*

A já chci tímto dodatečně poděkovat všem rádcům, kteří mi na poradně na podzim radili, jaké pneu vybrat. Podle spokojeného dědy jsem koupila dobře. A tak to má být. *pusa* Jaga.

Takže místo každoročních papučí, trenek, knížek, ponožek a dalších dárků byl tento opravdu dost netradiční.

Nic souvisejícího s covidem bych nekupovala. Všude na nás vykukuje a hrozí, na co si s ním ještě kazit náladu u stromečku?

Netradiční dárky pod stromeček

hodnocení

1x

To máte ještě dobré. Já dostal od neznámého obdivovatele viz foto. Za poslední měsíc čtrnáctý a patnáctý kousek...*zed*.Pokud nevíte,k čemu to slouží - dělá to díry do pneumatik...

Netradiční dárky pod stromeček #2
liska5

To je hnus! *blee*

To máte někde na blízku psychopata*stop*

pb®
Bych se zamyslela nad tím, kde a jak parkuju nebo kudy a jak jezdím. Jistě to nebude reklama na služby místního pneuservisu.

Pb,já se zamyslel... Pomalu vyřazuji podezřelé,zbývají dva kandidáti. Jedni - myslivci,kteří neradi mé psy bez vodítka. Vymoženost "elektronický obojek" nechápou. Druhý,žhavý - týpek,kterému se nelíbí,že venčit vozím psy po "jeho" (kolem jeho chaty)" cestě... Otázka času,až ho chytnu,budu psychopat já. Protože PČR a obec to nezajímá,rozšlapu ho v soukromí...:-D.Hezké vánoce...

liska5

No tak to je jasný...Kdysi mi takový "myslivec" ubil psa. Přivolal ho a ťal ho rýčem. V takových sdruženích se najde dost potlačených agresorů. Ti si to ventilují aspoň těmi hřeby.

Liska5,vím,o tom jsme se tu už bavili. Zpět k ježíškovi - přijela přítelkyně dcera s děckama,takže rozbalování dárků. V balíčku jsem dostal tři podprsenky a troje kalhotky,dcera dostala svěrák...*smich2*

liska5

*smich2* A teď, jak to myslela?! V době 18 genderových variant...

No,vyřešili jsme to. Přítelkyně popletla jmenovky,tak jsem po její dceři ten balíček hodil a se zájmem čekal,jestli se stejnou cestou vrátí svěrák. Má asi trochu úcty,přinesla mi ho...

25.12.20 13:42
hodnocení

1x
Netradiční dárky pod stromeček #3

liska5
hodnocení

0x

To já před časem dostala soupravu na testy DNA, abych znala, odkud mám geny. *sok*

Roušky a vitamíny bych teď považovala za recesi nebo naopak jen za předměty denní spořeby.

joudic*
hodnocení

0x
darky si mate davat sama ;) treba me prinesl jezisek intel i9 a dalsich 32GB ram,.. radost pracovat a usetrene hodiny a hodiny pri cekani na narocne vypocetni operace,.. no a rouska se hodi az si za penize na testy skocite pro flasku nebo par gramu travy, abyste to s takovyma lidma prezila.

lidus*
hodnocení

0x

Náš Ježíšek Covid neřešil ale Vánoce jsou to letos divné.

rebelka
hodnocení

0x

Já dostala vostrý dárek pro vostrou holku sadu chilli kořeni od thechillidoctor .*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]