Nejste přihlášen/a.
Je to kuriózní. Bohužel jsou Vaši příbuzní zblblí mediální masáží. Já jsem kupříkladu dostal knihy (jako každý rok – některé na přání, ostatní příjemně překvapily) a další dárky, jež mi udělaly radost, takže v tomto ohledu nebyly letošní Vánoce pro mě ničím výjimečné.
Také jsem dala letos jeden trochu netradiční dárek. Dozadu do jehličí na stromek jsem pověsila klíčenku s malou pneumatikou. A po rozbalení všech dárků jsem vybídla dědu, aby hledal, že na stromku má ještě jeden.. Našel tak rychle, až jsem se podivila. A na co prý mu ta klíčenka bude?
Povídám: jsem starý houbař a vím, že když najdu v lese malý hříbek, je třeba prozkoumat okolí, třeba bude někde opodál větší. Děda nepochopil, co jsem tím myslela a šel se místo toho podívat na PC. Přitáhla jsem z balkónu zatím jednu novou letní pneumatiku. Že jsem opravdu našla opodál větší. Koukal, pak se ptal, na co jednu? Řekla jsem, že to bude rezerva. Že jsem neměla víc peněz. V hlavě mu to asi šrotovalo a pak prohlásil: Že ty máš někde ještě ty tři?
Bingo! Měl ohromnou radost.
A já chci tímto dodatečně poděkovat všem rádcům, kteří mi na poradně na podzim radili, jaké pneu vybrat. Podle spokojeného dědy jsem koupila dobře. A tak to má být. Jaga.
Takže místo každoročních papučí, trenek, knížek, ponožek a dalších dárků byl tento opravdu dost netradiční.
Nic souvisejícího s covidem bych nekupovala. Všude na nás vykukuje a hrozí, na co si s ním ještě kazit náladu u stromečku?
Pb,já se zamyslel... Pomalu vyřazuji podezřelé,zbývají dva kandidáti. Jedni - myslivci,kteří neradi mé psy bez vodítka. Vymoženost "elektronický obojek" nechápou. Druhý,žhavý - týpek,kterému se nelíbí,že venčit vozím psy po "jeho" (kolem jeho chaty)" cestě... Otázka času,až ho chytnu,budu psychopat já. Protože PČR a obec to nezajímá,rozšlapu ho v soukromí....Hezké vánoce...
No tak to je jasný...Kdysi mi takový "myslivec" ubil psa. Přivolal ho a ťal ho rýčem. V takových sdruženích se najde dost potlačených agresorů. Ti si to ventilují aspoň těmi hřeby.
Liska5,vím,o tom jsme se tu už bavili. Zpět k ježíškovi - přijela přítelkyně dcera s děckama,takže rozbalování dárků. V balíčku jsem dostal tři podprsenky a troje kalhotky,dcera dostala svěrák...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.