Nejste přihlášen/a.
Mono to je TOP, chtěla jsem napsat, že klik nedám i kdybych se po.. dík, opět jsem se zasmála od srdce.
Jo a bude mi 60.
Já žiju v domění, že když 72mona, tak ta cifra 72 znamená její rok narození.![]()
Asi si nepřeje šířit doměnky, tak raději dělá kliky.![]()
Úctyhodných 60 a více
Mohu přidat vzpomínku?
Bylo mi k padesátce. Důchodci z obce jeli autobusem do divadla. Měli volná místa, proto jsme s kamarádkou vyrazily s nimi.
Do představení bylo ještě dost času. Tak jsem si u šatny vzala jeden program a s kamarádkou jsme se procházely po tom vestibulu. Přiblížil se pán a oslovil mě:
"SLEČNO, kde bych, prosím vás, dostal také program?" Nasměrovala jsem ho k šatně a nadula se pýchou. To ještě musím ale dobře vypadat, když mě pán oslovil jako slečnu. ![]()
Z představení jsem mnoho neměla, pořád mě u srdce hřála ta "slečna".
Vrátili jsme se pozdě večer. Manžel už ležel v posteli a četl si. Hned se ptal: "Tak co, jaké to bylo?"
Vůbec mě nenapadlo líčit krásu představení. Vyhrkla jsem místo toho: "Představ si, že mě tam jeden pán oslovil SLEČNO!"
Manžel pomalu odložil knihu a přejel mě celou zkoumavým pohledem. Potom prohlásil:
VÍŠ, ONO TOHO CHUDÁKA VŮBEC NENAPADLO, ŽE BY SI TĚ NĚKDO MOHL VZÍT!
A mé pošimrané sebevědomí splasklo, jako pouťový balónek. Ti chlapi jsou ale nezdvořáci, co? Jaga.
Úctyhodných 60 a více
Když jsem se manželovi taky asi kolem padesátky pochlubila s podobným zážitkem, se zájmem se zeptal, jestli ten dotyčný měl černé brýle a bílou hůl ![]()
![]()
Ale před týdnem mě potěšil mladší syn, když mi s úplně vážnou tváří (myslím, že si fakt nedělal srandu) řekl, že se tak na nás (svoje rodiče) díval a že vypadáme fakt dost dobře. Od vlastního dítěte, většinou nelítostného kritika našeho oblečení, účesů a životního stylu, to potěšilo dvojnásob ![]()
Dámy,šly jste na to špatně. Můj první dlouhodobý vztah - slečna a vzal jsem si ji. To byla ta chyba,stala se z ní paní... Po rozvodu druhý pokus - slečna. Šli jsme od sebe po pětadvaceti letech,je slečna stále... Potřetí - slečna. A je jí stále a zdá se,že už to tak zůstane. Takže když ji hledám v práci - "zavolejte mi,prosím, slečnu B...u ![]()
Úctyhodných 60 a více
60 a více. V listopadu jsem překročila 70 a když musím šetřit operované koleno, říkám si, že 70 je jen číslo. Všude si tedy dojedu na kole, horší je to se jmény, to si často nemohu vzpomenout /svoje ještě vím/. ![]()
Taky 70 a výš... Ale jeden
v hospodě mi řekl, že si myslel, že mi je tak 55. To mne hřeje už půl roku.![]()
Mi občas někdo, když je natočen bokem, řekne mladá paní
) nebo jedná babí prý devenko, je, mi je 47
) taky mě to vlilo krev do žil![]()
Úctyhodných 60 a více
To je hezké, liško, z takových věcí vždycky žiju dlouho
před pár lety mi jeden - asi slepý - řekl: "Slečno, nešla byste na kávu?" no a protože my dospělí víme, co to znamená, poštěkala jsem po něm jak satanáš
a doma jsem si říkala, zda mi ještě někdy někdo (asi slepý a dementní k tomu) někdy řekne slečno ![]()
Mohu se zeptat, kolik máte IQ?Moje tchýně je průměrná a v 79 letech nechápe ani psaní SMS...klobouk dolů...
Úctyhodných 60 a více
můžeš, když se měřil celostátně vyšlo mi 124m tak já mám svoje stránky...tož se musím snažit...![]()
Úctyhodných 60 a více
Je mi 67 let. Už třetí týden
. Vím, že je to číslo zatraceně vysoké, ale přesto mi v anketě nějak vadí to slovo "úctyhodný". Mám ráda uctivost, to ano, ale myslím, že my, šedesátníci a starší, nejsme všichni shrbení stařečci a stařenky. A jak se svěřily kolegyňky, občas i nějaký ten náznak obdivu od druhého pohlaví se dostaví
.
Úctyhodných 60 a více
Mě je 61+. Jsem mladý. Někdy se tak i cítím. Mentální test na netu mi vyšel v rozmezí 21-29. Za týden už 11-19. Obávám se dát to potřetí. Abych neskončil s plínkama. Hambačí se mnou 49, 55, 66 a i 71 letá. Sám to nechápu, že to jde i v těhle letech.Kámoš v mých 50 letech mi hádal 36. Slepej rozhodně nebyl, ale odhad věku mu u mě šel jako u ženských. Taky obtížně. Tak nevím.
25 - 35
A kdo je tu vůbec nejstarší?
TOP dědek nebo TOP babka? Ať můžem gratulovat. Třeba je tu s námi každý den a ani o něm(ní) nevíme, že až tak
.
Někdo se tu přirovnával k hnědému uhlí nebo k rašelině... Tak asi ten. Datum narození paleogen ![]()
Úctyhodných 60 a více
To ne, nejstarší tu určitě nejsem. Letos jsem slavil šestnácté výročí padesátých narozenin ![]()
25 - 35
Diesel, čtu 77 pryč, ale to se dá chápat i tak, že jak dlouho má 77 pryč. Já mám taky 20 let pryč, ale už 11 let
.
...
Ale většinou to fakt blbě přečtu
, než bych to okecal a dělal si z toho srandu.
A co BEN? Ten je na tom jak?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.