Nejste přihlášen/a.
Dnes jsem něco hledal na google mapách v Přerově a toto na mě vybaflo. Ten popisek tam dala osoba znalá.... Víte někdo o něčem podobném (krom cesty do Číny na vodním skútru)?
JJ, v Lipůvce byla v GoogleMaps svého času ulice s názvem ztotožňujícím jednu místní pedagožku s jásajícím kosočtvercem. Trochu ostřejší parafráze na známou latrinálii "Servít je vůl". Ale jak to tam kdo dostane, to fakt netuším...
Ten jásající kosočtverec bych chtěla vidět. To vyprávěla jedna maminka v radiu, že malý synek jí přišel ze školky s něčím takovým nakresleným fixem na zápěstí. Mamince to vysvětlil: To je znak naší party.
Ono se občas něco vymkne... I francouští inženýři udělali chybu - mám Clio. Víte,jak se tam otevírá kufr? Přítelkyně vozí nákupy na sedadle,do kufru nejde. Prý není lesbička...
JJ, vymkne. V jedné firmě dělali 3D dokumentaci pro zahraničního zákazníka. Protože soubor sestavy a vlastního dílu má stejnou příponu, rozlišili soubory sestav (assembly) od dílu (part) přidáním třípísmenného řetězce. Takový tóčo dlouho nezažili, soubory typu mirror_ass nebyly u zákazníka v oblibě. Od té doby je součástí úvodního školení uživatelů nejmenovaného programu pojednání o tom, že zkratka od assembly je asm .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.