Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Termoprádlo pro ženy

Od: huawei odpovědí: 2 změna:
Zdravím, chtěl bych se s vámi poradit, chtěl jsem udělat manželce radost tim že ji koupím pod stromeček termoprádlo pod kalhoty, ať nemusí v zimě v práci mrznout. Dělá totiž poštačku. Prádlo jsem v obchodě vybral a koupil, na obalu bylo psané velikost xl až xxxl když jsem ho doma rozbalil tak to vypadá velmi malé, jak punčocháče na malou holku, zajímalo by mě jestli to malé jenom vypadá a prádlo se při oblečení natáhne aby prilehalo k tělu nebo jsem špatně koupil. Taky je to prádlo mezi nohami vystužované, ma to nějaký účel, protože když je takové přiléhavé jestli to není kvůli tomu aby si ho ženy oblekaly bez kalhotek, přijde mi že se kalhotky pod to nemůžou vlest

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

2x

Plandavé, nepřiléhavé termoprádlo ztrácí svou funkčnost. Takže termoprádlo musí přiléhat na tělo, natáhne se.

liska5
hodnocení

0x

Hlavně neztraťte doklad, kdyby přeci jen... Jinak bývá přiléhavé a natahovací a zesílené v místech, kde je víc namáhané. Kalhotky si pod něj vezme. To jen kdyby třeba chtěla běžet triatlon...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]