Nejste přihlášen/a.
Udělal jsem si tři IQ testy se zaměřením na čísla (numerické) a vyšly mi tyto výsledky: test č.1 IQ 94, test č.2 IQ 97 a test č.3 IQ 99. Jak na tom podle vás jsem? Přiznám se, že matematika mi vždy dělala potíže a to už na základní škole. Na střední škole, to mi bylo asi 17 let jsem dělal IQ test (kombinovaný) a vyšlo mi IQ asi kolem +-95. Je ale pravda, že jsem dělal také mnoho testů na netu, jednalo se o testy kde jsou matrice, nebo nějaké jiné logické úlohy a tam jsem měl i vyšší skóre, někdy mnohem více, než toto. Jak to, že mám v numerických testech zcela jiné výsledky než třeba v těch, kde se nepracuje s čísly a vztahy mezi nimi? Co si myslíte obecně o IQ testech? Děkuji za odpovědi.
IQ testy jsou hlavně o logickém uvažování a o představivosti. Nejde jen o matematiku. Kdo má opravdu nízké IQ, se většinou pozná při rozhovoru na různá témata. Existují IQ testy různé obtížnosti. Proto se výsledky trochu liší. Kdo má IQ nižší, říká obvykle,že těmto testům nevěří. Svojí logiku to má, kdo by chtěl přiznat, že mu to moc "nepálí".
Já měl z matematiky 4ky a měl jsem co dělat, abych prolez.
Testy jsem si zkoušel několikrát a vycházelo mi +/- 140-145.
Vesměs jde o logické dokončení obrazců dle předloh. Test vyhodnocuje správnost a i rychlost odpovědí.
IQ dle mého nemá souvislost se školou a známkama. Je teda pravdou, že co mě bavilo, tak v tom jsem byl jeden z nejlepších i bez učení a co mě nebavilo, jsem se musel učit memorováním aniž bych to chápal.
Lidi s průměrným nebo nižším IQ prý mají snadnější život, ale co je na tom pravdy netuším
Moje manželka má IQ něco málo přes stovku a je oficiálně uznaná jako dement třetího stupně.Kvůli tomu pobírá jen 12800,-Kč každý měsíc.Čekám až se dostane do čtverky-bude víc peněz a většího blba už hledat nebudu.
Zkuste 100 mínus sedm × mínus sedm a pokračujte až pořád co zvládnete.To je totiž základní test co zadává každý psychiatr a podle toho vyhodnotí i IQ pacienta.
Ale že máte tak malé číslo,tak jste nezlobte jste podřadnej hlupáček jako 95 procent tohodle národa.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.