Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Imunita po prodělání Covidu

Od: tebi odpovědí: 18 změna:

když jsem prodelala covid, ted se setkavam s lidmi, takze mohou byt nakazeni. s kazdym takovym setkanim se me telo musi branit nalozi viru. zvysuje se mi tedy vyznamne imunita proti covidu? jina vec je, že zmutuje. je tedy teoreticky dobre se setkavat s lidmi nakazenymi, abyse trenovala imunita?

Imunita po prodělání Covidu

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tebi
hodnocení

3x

Už mi na to dal odpověď Mudr Beran, ano, máme buněčnou imunitu a současně není vhodné očkovat ty, co již coronu měli. Jenže takových jsou mraky. Potíž je v tom, že jsme nebyli na testech třeba, takže by se měla nejprve zjistit imunita proti Corone. O tom se samozřejmě nemluví, neexistují spolehlive testy,buněčná imunita se zřejmě nezjišťuje vůbec. Ona vakcinace je miliardový zisk, to se jim nehodí do krámu..

O tom se samozřejmě nemluví

Miluji takové věty, nemluví se o tom, nepíše se to nikde, ale každý to přeci ví...

tebi

No, minimálně Mudr Beran to ví, běžný člověk ale ne, nemusí to vědět ani lékař.Protoze ministerstvo tvrdí opak,takže slepé věří ministerstvu, které tvrdí, že je třeba očkovat, testy na buněčnou imunitu nejsou, není to v zájmu. Očkování má zelenou, kšeft je kšeft.

U Černobylu se taky nemluvilo v TV o připravovaném nebezpečném testu o odstavení systémů. Duchapřítomní věděli možná rizika při nízkém výkonu (tak se ho snažili hnát nahoru), ale netušili, co to udělá v konečném rozjetém finále.

Občané netušili vůbec nic a ještě se jim lhalo v zájmu státu na úkor jejich životů.

Kdyby ti mladí byli informováni, co dělat v době katastrofy (bydleli hned vedle elektrárny) a jak se zachovat a svépomocně evakuovat, tak by jich tolik nezemřelo. Ale stát nepřipouštěl žádnou chybu a naprostou bezpečnost. Stejně jako na Titaniku.

Chytrý člověk bádá a dumá nad možnými i nemožnými věcmi, normální člověk moc nebádá a věří okolním zprávám a pokynům (včetně disciplinovanému poslechnutí na slovo i kdyby to byl nesmysl).

Někdo má blíže chytrému a někdo se blíží k obyčejnému.

...

Není to trochu podobnost s Covidem? Jo, řekl jsem extrém, ale nenapadlo mě podobné přiblížení informovanosti.

Zajímat se a ptát se proč a proč ne. Rozhodně neskočit na první TV zprávu a letět to udělat bezhlavě.

...

Nenarážím nanikoho a nanic. Jen se zamyslet a udělat to správné.

tebi

Jenže řada lidí, i když ví, že se nechce očkovat, tak musí, dřív nebo později to dostane příkazem. A co pak?

tebi

Před 6 minutami jsem odpověděla na komentář , dosud se neobjevila odpověď, to je divně divné, stejně jako povinné očkování...

Příkazem to nebude nikdy dle mého.

Spíš nás budou znevýhodňovat a omezovat. I tak to stojí za to, aby čas ukázal.

seznamzpravy.cz/...

tebi, poradna není chat. Někteří pracují nebo dělají jiné věci než sedí u PC a jsou jak na stopkách.

tebi

Já myslím, že to bude ukotveno v pracovní smlouvě, jako podmínka.

... leda ve fabrice. To mě netrápí...

tebi
hodnocení

ja myslim, že to bude vsude tam, kde to povazuje stat za nezbytne- ve zdravotnictví, v socialni sfere, ve statni sfere...a kdo vi, ktery zamestnavatel se toho chyti, mozna vsichni...

Nejsem ani jedno, takže neřeším.

A i kdyby, tak proč se z toho posejřit hned na startu...

tebi
hodnocení

jasne, jen ja se nechci ockovat, tak mi to vadi...ja jsem ho mela, a moje rodina z velke casti take, nemame potvrzeno. takze o to jde...

netrap se tím. Ono se to nějak vyvrbí.

hodnocení

0x

Na to Vám odpoví testy na protilátky.

tebi
hodnocení

0x

Ministerstvo říká opak, než Mudr Beran, ten ví.A očkování těm co již prodělali nemoc nedoporučuje. Jenže abych dokázala, že je zbytečne mne očkovat , musím mít potvrzeno od hygieny ,že jsem byla pozitivní , a to mnoho lidí nemůže dokázat..

tebi
hodnocení

0x

Ministerstvo lze, Mudr Beran to ví.

tebi
hodnocení

ruská chřipka (1889) – původce neprokázán, dle hypotéz z 50. let 20. století chřipka typu H2N2, dle hypotézy seroarcheologické studie z roku 1999 chřipka typu H3N8, dle hypotézy genetických virologických studií z let 2005 a 2020 mohlo jít o lidský koronaviru/... (HCoV-OC43)

toto je take priklad, proc bychom meli zit normalne bez omezeni, protoze nikdo nevi kolik takovych uz tu bylo a kolik jicj jeste prijde...

Jistě nějaké přijdou a jiste se jim budeme bránit. I když povaleči a jejich poskoci budou kvičet ..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]