Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hnědé nebo modré oči?

Od: slecnasharlot odpovědí: 8 změna:
Zdravím holky, dost se teď s kamarádkou hádáme, jestli je hezčí, když má kluk k tmavě hnědým vlasům modré a nebo hnědé oči...Xd
Třeba...líbí se vám víc Bradley Cooper, Zac Afron, Daniel Redclife nebo Johnny Depp, Orando Bloom, atd.. Xd
Zajímá mě váš názor..

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gerber
hodnocení

2x

Hádat se nemusíte vůbec. Těm dotyčným je to stejně jedno, barvu svých očí nemohou změnit zrovna tak jako vy své.

hodnocení

0x

Nejsem holka, ale co vím, že záleží na typu a tvaru tváře, nejen na barvě vlasů. To máte jako s barvou auta, ne na každé auto se hodí každá barva.

hodnocení

0x

Mě ti se, holka, asi líbí modré. Ale když ted nad tím přemýšlím, tak fakt asi hnědé a zelené jsou taky někdy pěkné. Záleží, co je zač jejich majitel.

liska5
hodnocení

0x

Víš, holka, on to má každý jinak. Mně se třeba líbí špinaví blonďáci s očima spíš do modra a přitom oba moji manželé byli tmavovlasí a hnědoocí. Přece to není jen o barvách.

Co se mi ale povrdilo, že kluk volí často partnerku v barvách své maminky.

liska5

Přidám konkrétní. To ale bylo zamlada, tihle první už ani nežijí. Paul Newman, Radek Brzobohatý, fotbalista Klinsmann, Jon Bon Jovi, chirurg Roman Kufa...Až na toho posledního spíš světlé typy.

hodnocení

0x

Sama mám modré oči. A snad každému z nás se líbí to, co sám nemá.

Nechám bez odpovědi Vaše Deppy, Bloomy, Coopery, Afrony a další. Stejně plno z nich neznám. Mám ráda české filmy.

Jsme v české kotlince, proto řeknu, kteří muži se líbili mně. Třeba Josef Abrhám či Jiří Bartoška. Protože jsem světlejší typ, přitahovali mě spíš tmavší muži.. Nemyslím tím nějaké cikány, ale třeba ty mužné herce, které jsem už uvedla. A strašně moc se mi v mládí líbil Walda.

Vdala jsem se podle svého gusta. Byl tmavovlasý, měl hnědé oči. Dneska má stále ještě hnědé oči, to ano, ale vlasy jsou jako sníh. Vím to dobře, právě včera jsem ho totiž na jeho přání stříhala. A ty stříbrné vlasy se pak na podlaze snadno hledaly při zametání, což je výhoda. *smich*

Po 45 letech manželství ale mohu zodpovědně říct, že barva vlasů a očí nejsou všechno. Jsou i jiné aspekty a jen podle barvy očí a vlasů se vybírat zaručeně nedá. To může pak člověk splakat nad výsledkem. Jaga.

hodnocení

0x

Z těch jmenovaných je podle mého gusta Bradley ,ale i Jonny. Někdo může mít oči jak pomněnky nebo jak uhel,ale jak chybí ten šmrnc a mužnost,tak je to o ničem. Modré oči se mi nelíbí u severských typů,kdy nemají znatelné řasy a obočí,ale Curt Cobain...ňam ňam...;). JISKRA

tebi
hodnocení

0x

Nejkrásnější jsou blankytně modré a velmi tmavě hnědé, ty jsou vzácné, tím jsou krásné...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]